Tästä ei lemmenloma parane! Kiira Korpi polskii pikkubikineissä uima-altaassa, Arthur-sulho zoomailee antaumuksella – rakkaudentäyteiset kuvat Kambodzasta!

Uutiset | 06.05.2018 18:01

Seiska uutisoi vappuaattona (30.4.) ensimmäisenä mediana Kiira Korven ja Arthur Borgesin unelmahäistä. Siinä missä Suomessa juhlittiin vappua, Kiira ja Arthur sanoivat toisilleen tahdon kuvankauniissa maisemissa Pohjois-Italiassa.

Kuten tuoreeltaan kerroimme, häitä juhlittiin postikorttimaisen Como-järven rannalla maailmankuulussa Villa del Balbianellossa ystävien, sukulaisten ja myös monien julkisuuden henkilöiden läsnä ollessa.

Lue myös: Kiira Korpi ja Arthur Borges sanoivat tahdon! Unelmapari meni naimisiin ”James Bondin ökyhuvilassa" - katso kuvat!

Taatusti ikimuistoisten, suorastaan satumaisten häiden jälkeen vastanaineet matkustivat toiselle puolelle maapalloa. Uunituore aviopari suuntasi häämatkalle eli honeymoonille Kaakkois-Aasian Kambodzaan ja siellä sijaitsevaan luksusresortiin.

Kiiran ja Arthurin some-seuraajat ovat saaneet nähtäväkseen koko viikonlopun iloisia tunnelmapaloja paratiisimaisesta lomakohteesta. Kiira julkaisi Instagramissaan hauskan kuvan, jossa optinen illuusio tekee tepposet: ex-taitoluistelijan nenänpää näyttää koskettavan Buddha-patsaan nenää, vaikka todellisuudessa patsas on kaukana taustalla.

– Olen rakastunut Kambodzaan. Jopa patsaat hymyilevät täällä, Kiira hehkuttaa englanninkielisessä kuvatekstissään.

Aihetunnisteiksi ikionnellinen morsian on lisännyt osuvasti #honeymooning #smilingbuddha.

Suurin osa kuulumisista on kuitenkin tykitetty Instagramin Stories-palveluun. Vuorokauden esillä olevista tunnelmapaloista selviää muun muassa se, että Kamdodzassa täytyy olla kuuma tähän aikaan vuodesta - niin usein Kiira tuntuu viihtyvän bikineissä.

Lue tämäkin: Kiira Korpi ja Arthur-sulho karkasivat häämatkalle: Kiira pulahti heti narubikineissä altaaseen – kuva!

Arthur Borgesin Instagram-stories.

Aviomies Arthur on julkaissut parikin videopätkää, jossa hänen tuore vaimonsa nautiskelee hulppeasta uima-altaasta. Eräässä julkaisussa Arthur zoomaa oikein urakalla alapuolellaan avautuvaan altaaseen, jossa upeavartaloinen Kiira polskii menemään.

Arthur Borgesin Instagram-stories.

Toisessa storiesissa Kiira esittelee uima-altaassa taitoluistelijan taitojaan. Hän ponnistaa vedestä ja pyörii sitten vimmatusti pystyakselinsa ympäri kuin taitoluistelukisoissa ikään.

Mutta sitä, oliko kyseessä kenties axel, lutz, flippi tai tulppi, toimittaja ei pysty sanomaan. Kyseessä on joka tapauksessa näyttävä hyppy ja vettä näyttää roiskuvan kaikkialle.

Lue myös: Huh, mikä suudelma ja hääpari! Kiira Korven ja Arthur Borgesin häkellyttävän romanttiset hääkuvat julki - katso!

Arthur Borgesin Instagram-stories.
Arthur Borgesin Instagram-stories.

Muusta Insta-storiesissa julkaistusta materiaalista käy ilmi, että aviopari on muun muassa käynyt uusimassa valansa paikallisessa buddha-temppelissä. He ovat myös syöneet erittäin hyvin, käyskennelleet luksusresortin mailla rennosti kylpytakkeihin verhoutuneina sekä lekotelleet mukavasti riippukeinussa.

Toisin sanoen reissu vaikuttaa olevan enemmän tai vähemmän niin sanotusti viiskauttaviis. Ainakin somesta päätellen Kiiran ja Arthurin häämatka hipoo täydellisyyttä - aivan kuten kuuluukin.

Arthur Borgesin Instagram-stories.
Arthur Borgesin Instagram-stories.
Arthur Borgesin Instagram-stories.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!