fbqTästä aiheesta Anssi Kela teki "uransa tärkeimmän ja henkilökohtaisimman biisin" - kriitikot tyrmäsivät! Katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
Anssi Kela

Tästä aiheesta Anssi Kela teki "uransa tärkeimmän ja henkilökohtaisimman biisin" - kriitikot tyrmäsivät! Katso kuva!

Uutiset | 18.12.2018 14:02

Laulaja ja lauluntekijä Anssi Kela avautuu Instagramissa saamastaan kritiikistä.

KATSO MYÖS: ANSSI KELA JULKAISI KOSKETTAVAN PÄIVITYKSEN EDESMENNEESTÄ ISÄSTÄÄN JA HUIKEASTA YHTEENSATTUMASTA - SEURAAJA KIINNITTI HUOMIOTA KUVAN KARMIVAAN YKSITYISKOHTAAN! KATSO!

Nappasin kuvan viime yönä mennessäni nukkumaan. Pienemmän käden haltija oli tuossa vaiheessa jyrissyt jo tunteja höyhensaarilla. Katselen nyt kuvaa uudestaan, ja jostain syystä se liikuttaa minua suuresti. Minulle tämä nopeasti räpsäisty ruutu puhuu enemmän kuin miljoona sanaa. Siinä on kaikki, hän kirjoittaa herkän otoksen kuvatekstissä.

Kuvaan liittyy vahvasti myös Anssin tekemä biisi.

- On hassua, miten maailma hukkuu onnellisista ja onnettomista parisuhteista tehtyihin lauluihin, mutta parisuhteen seurauksesta, vanhemmuudesta, on kirjoitettu yllättävän vähän biisejä. Olen itsekin huomannut aiheen vaikeasti lähestyttäväksi. Päätin kuitenkin vuosien harkinnan jälkeen lopulta tarttua haasteeseen, ja kirjoitin vanhemmuudesta viimeisimmälle levylleni. Sain aikaan Kaiken tarkoitus -nimisen kappaleen, joka onkin yksi urani henkilökohtaisimmista ja itselleni tärkeimmistä biiseistä, hän paljastaa.

Kriitikot eivät tosin ole olleet samoissa tunnelmissa.

- Esim. Soundin levyarviossa Kaiken tarkoituksen todettiin olevan ”pitkästyttävä liukuhihnakappale, joka kutistuu jokaisen kuuntelukerran myötä”. Väliäkö sillä. Tuon laulun tein itselleni ja lapsilleni, hän julistaa.

Anssilla on 15-vuotias tytär entisestä avioliitostaan Minna Kelan kanssa ja viisivuotias tytär nykyisestä avoliitostaan kilpa-autoilija Sanna Pinolan kanssa.

LUE LISÄÄ: ANSSI JÄTTI PERHEENSÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!