Essi Unkuri oli yleisön suosikki Miss Suomi -finaalissa.

Tässäkö tulevaisuuden Miss Suomi? Yleisön jättisuosikki Essi Unkuri, 19, saattaa tavoitella uudestaan kirkkainta kruunua!

16.10.2017 06:03

Puoli Suomea tuntui kohahtavan 1. lokakuuta, kun uudeksi Miss Suomeksi julistettiin 25-vuotias Michaela Söderholm. Siihen saakka kotisohvilla tunnuttiin olevan varmoja siitä, että tiara laskettaisiin 19-vuotiaan Essi Unkurin vaaleille kutreille.

Vaasalaiskaunotar oli suorastaan dominoinut erilaisia lukijaäänestyksiä kansan suosikkimissisinä. Eikä kenellekään tullut yllätyksenä, kun hänet kuulutettiin missifinaalissa yleisön suosikiksi.

Mutta se oli yllätys, ettei Essiä lopulta kelpuutettu kolmen kärkeen. Siinä missä kotikatsomot valtasi järkytys, ennakkosuosikki itse osasi ottaa asian vastaan tyynesti.

– Otin sen yllättävänkin neutraalisti. Siinä tilanteessa kaikki meni tosi nopeasti, paljon nopeammin kuin mitä televisiosta katsellessa voisi kuvitella, Essi muistelee Seiskalle.

– Kun kilpailu ratkesi, stressi hävisi. Ja tuli oikeastaan aika helpottunutkin fiilis.

Vaasalainen Essi Unkuri, 19, äänestettiin yleisön suosikiksi Miss Suomi -finaalissa.

Suurten massojen mielipide oli kuitenkin käynyt selväksi. Vaasalaisen virheetöntä vartaloa katsellessa Suomen kansaa onkin helppo ymmärtää. Silti Essi itse kieltää jyrkästi missituomariston tehneen virhettä valinnoissaan.

LUE LISÄÄ: Tätä blondia Suomi rakastaa: Miss Suomi -kisassa ihastuttanut Essi Unkuri, 19, hekumallisissa kuvissa!

LUE LISÄÄ: Miss Suomi -finaalissa säväyttäneen uhkean Essi Unkurin, 19, povi puhuttaa: Olen ylpeä kurveistani!

– Totta kai me kaikki finalistit tavoittelimme voittoa. Toivoin sitä kovasti itsekin, mutta Michaela oli lopulta meistä kaikista sopivin, Essi vakuuttaa.

– Olen tosi onnellinen hän puolestaan. Michaela ansaitsi voittonsa.

Vaasalainen Essi Unkuri, 19, äänestettiin yleisön suosikiksi Miss Suomi -finaalissa.

Seiskan tietojen mukaan erityisesti Essiä olisi missikulisseissa rohkaistu osallistumaan kisaan joskus uudelleen. Hän ei suoraan myönnä mitään, mutta alati levenevä hymy antaa vähän vihiä.

– Jos vaikka muutaman vuoden kuluttua tuleekin sellainen fiilis, että tuntisi missikisoilla olevan annettavaa ja uskoisin pärjääväni, niin…

– Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan. Eihän sitä ikinä tiedä.

Lue lisää Essistä tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!