fbq
Uutiset
16.03.2019 14:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Erika Helin joutui törkeän käytöksen kohteeksi.
Tässäkö törkeän käytöksen syy? Härskisti haukuttu missikaunotar Erika Helin näpäyttää: ”Ehkä nuoremmat ja näyttävämmät naiset alkavat ahdistaa...”
Uutiset
16.03.2019 14:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Viime viikon torstaina helsinkiläisravintola Memphisin 10-vuotissynttäreillä sattui erittäin erikoinen episodi. Kyseisen ravitsemusliikkeen naistenhuoneessa sattui suorastaan käsittämätön selkkaus, kun Miss Suomi -finalisti Erika Helin joutui törkeän haukkumisen ja ahdistelun kohteeksi.

Tapahtumat alkoivat vyöryä eteenpäin, kun Erikalle entuudestaan täysin tuntematon, varttuneempi naishenkilö kävi häneen käsiksi.

Lue lisää: Missikaunotar Erika Heliniä ahdisteltiin naistenhuoneessa – tuntematon haukkui ja tarrasi vatsaan!

Erika meni naisen käytöksestä niin totaalisen hämilleen, ettei osannut sanoa mitään vastaan.

– Olen itse niin ystävällinen ja hyväntahtoinen ihminen, ettei tulisi mieleenkään ikinä sanoa kenellekään niin ilkeästi – saati sitten alkaa haastaa riitaa kenenkään kanssa.

– Olisihan siinä toki ollut aiheellista sanoa jotain takaisin ja huomauttaa, ettei sellainen käytös ole mistään kotoisin. Se tuli vain niin shokkina, että sillä tavalla tultiin v*****lemaan.

Hänkö muka läski? Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, joutui naistenvessassa henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi.
Hänkö muka läski? Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, joutui naistenvessassa henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi.

 

Syynä katkeruus?

Outo ja törkeä episodi ei onneksi pilannut Erikan iltaa, mutta jätti siihen ikävän sivumaun.

– Kyllä siitä tuli tosi paha mieli. Olin vihainen ja jotenkin ihan tyrmistynyt, miten sellaista voi tapahtua varsinkin tuollaisessa tilaisuudessa, johon tullaan viihtymään, edustamaan ja käyttäytymään arvokkaasti, hän hymähtää.

Lue myös: Törkeän haukkumisen kohteeksi joutunut missi Erika Helin juhli tyrmäävän seksikkäänä avonaisessa kaula-aukossa – kuva!

Viime syksynä 10 kauneimman suomalaisnaisen joukkoon arvostetulla Erikalla on arvaus siitä, miksi tuntematon nainen oksensi kommenttinsa hänen päälleen.

– Ehkä nuoremmat ja näyttävämmät naiset alkavat ahdistaa, kun on itse tulossa kypsempään ikään, Erika arvelee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »