Erika Helin joutui törkeän käytöksen kohteeksi.

Tässäkö törkeän käytöksen syy? Härskisti haukuttu missikaunotar Erika Helin näpäyttää: ”Ehkä nuoremmat ja näyttävämmät naiset alkavat ahdistaa...”

16.03.2019 12:34

Viime viikon torstaina helsinkiläisravintola Memphisin 10-vuotissynttäreillä sattui erittäin erikoinen episodi. Kyseisen ravitsemusliikkeen naistenhuoneessa sattui suorastaan käsittämätön selkkaus, kun Miss Suomi -finalisti Erika Helin joutui törkeän haukkumisen ja ahdistelun kohteeksi.

Tapahtumat alkoivat vyöryä eteenpäin, kun Erikalle entuudestaan täysin tuntematon, varttuneempi naishenkilö kävi häneen käsiksi.

Lue lisää: Missikaunotar Erika Heliniä ahdisteltiin naistenhuoneessa – tuntematon haukkui ja tarrasi vatsaan!

Erika meni naisen käytöksestä niin totaalisen hämilleen, ettei osannut sanoa mitään vastaan.

– Olen itse niin ystävällinen ja hyväntahtoinen ihminen, ettei tulisi mieleenkään ikinä sanoa kenellekään niin ilkeästi – saati sitten alkaa haastaa riitaa kenenkään kanssa.

– Olisihan siinä toki ollut aiheellista sanoa jotain takaisin ja huomauttaa, ettei sellainen käytös ole mistään kotoisin. Se tuli vain niin shokkina, että sillä tavalla tultiin v*****lemaan.

Hänkö muka läski? Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, joutui naistenvessassa henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi.
Hänkö muka läski? Viime syksyn Miss Suomi -finalisti Erika Helin, 25, joutui naistenvessassa henkilökohtaisen hyökkäyksen kohteeksi.

 

Syynä katkeruus?

Outo ja törkeä episodi ei onneksi pilannut Erikan iltaa, mutta jätti siihen ikävän sivumaun.

– Kyllä siitä tuli tosi paha mieli. Olin vihainen ja jotenkin ihan tyrmistynyt, miten sellaista voi tapahtua varsinkin tuollaisessa tilaisuudessa, johon tullaan viihtymään, edustamaan ja käyttäytymään arvokkaasti, hän hymähtää.

Lue myös: Törkeän haukkumisen kohteeksi joutunut missi Erika Helin juhli tyrmäävän seksikkäänä avonaisessa kaula-aukossa – kuva!

Viime syksynä 10 kauneimman suomalaisnaisen joukkoon arvostetulla Erikalla on arvaus siitä, miksi tuntematon nainen oksensi kommenttinsa hänen päälleen.

– Ehkä nuoremmat ja näyttävämmät naiset alkavat ahdistaa, kun on itse tulossa kypsempään ikään, Erika arvelee.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!