fbq
Uutiset
13.06.2017 13:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tässä strippaa Perussuomalaisten uusi varapuheenjohtaja - video!
Uutiset
13.06.2017 13:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Perussuomalaisten riveissä kuohuu. Jussi Halla-ahon valintaa puheenjohtajaksi seurasi hallituksen hajoaminen, ja tänään kerrottiin, että peräti 20 kansanedustajaa jättää Perussuomalaisten eduskuntaryhmän. 

Puolueessa jatkavista löytyy edelleen vauhdikkaita persoonia. Perussuomalaisten kansanedustaja ja puolueen tuore kolmas varapuheenjohtaja Juho Eerola (aurinkolasit päässä, toinen oikealta) hauskuutti kyläläisiä esiintymällä erittäin vähäpukeisena Korkeakosken Nuoret ry:n järjestämässä rantatapahtumassa Kymijoki-päivillä Kotkassa elokuussa 2011.

JUSSI HALLA-AHON SALALAPSIKOHU PAISUU: HILLA-VAIMO ONNITTELI LAPSEN ÄITIÄ TIETÄMÄTTÖMÄNÄ KAIKESTA!

Sateen siivittämän tapahtuman päätti tanssiesitys, jonka aikana kuuden hengen miesporukka riisuutui näyttävästi. Mukana esityksessä ollut persu-Juho varasti ilmeillään ja tanssitaidoillaan koko show'n.

- Joukko oli kuulemma harjoitellut vain 1-2 kertaa, paikalla ollut kertoi tuolloin Seiskalle.

Juho Eerolan tunnistat kumisaappaista, aurinkolaseista sekä nahkapöksyistä.

Teuvo Hakkarainenkin on kohauttanut

Eerola ei ole ainoa käytöksellään huomiota herättänyt Perussuomalaisten varapuheenjohtaja. Myös toinen varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen on ehtinyt kohuun jos toiseenkin:

NÄISTÄ TÖRTTÖILYISTÄ PERUSSUOMALAISTEN TUORE VARAPUHEENJOHTAJA TEUVO HAKKARAINEN MUISTETAAN: VARASTI KIRKKOHOPEAT, LÄHETTELI KIKKELIKUVIA!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »