Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Pershing ja Riva veneet venemessuilla

Tässä ovat venemessujen katseenvangitsijat - kallein paatti maksaa yli miljoona euroa! Katso kuvat!

Venemessut 2019 -tapahtuma on taas käynnissä Helsingin Messukeskuksessa. Seiska kävi paikan päällä tutustumassa kevään komeimpiin paattiuutuuksiin.

Messujen ehdoton katseenvangitsija ja samalla kallein vene on Pershing 5X -ökypaatti (yläkuvassa takana), joka maksaa varustetasosta riippuen helposti jopa 1,5 miljoonaa euroa.

Yläkuvassa etualalla on Riva Aquariva Super -huvivene.

Brabus

Saksalainen Brabus-virityspaja on laajentanut venemarkkinoille. Aiemmin Barbus viritti Mercedes Benz ja Maybach -autoja. 

Yrityksen Brabus Shadow 500 on Motorboat of the Show -kilpailussa finalistien joukossa.  

Sunseeker

Messuilla on myös Sunseekerin uutuusjahti. Suomalaisjulkuista Teemu Selänteellä on kyseisen valmistajan saman kokoluokan jahti. 

KATSO MYÖS: OHHOH, TEEMU SELÄNNE NAPPASI NUOREN KAUNOTTAREN SELKÄÄNSÄ VILLEILLÄ ÖKYJAHTIJATKOILLA: JUOMA VIRTASI JA NAISIA RIITTI JONOKSI ASTI – PALJONKERTOVAT KUVAT!

Anytec

Ruotsalaisen Anytec-veneen perässä ovat messujen komeimmat perämoottorit. Yamahan V8-koneet tuottavat 425 hevosvoimaa per kone!

Husky kalastusvene

Erilaiset kalastusveneet kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Kuvassa Husky 650 SF Sport -vene, jonka lähtöhinta on 25 100 euroa. 

Silver

Suomalainen Silver on tunnettu luotettavista alumiiniveneistään. Yrityksen uuden Z-sarjan veneet on valmistettu lujitemuovista. 

Marino veneet

Suomalaisen Marino Mustang -venemalliston veneistä löytyy todella hauskoja värivaihtoehtoja kesän laineille!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!