fbq
Uutiset
26.01.2016 17:53
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Tässä ovat uudet maajussit – kuvat!
Tässä ovat uudet maajussit – kuvat!
Uutiset
26.01.2016 17:53
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Huippusuosittu Maajussille morsian –ohjelma starttaa jälleen helmikuussa esitettävillä esittelyjaksoilla, jonka jälkeen alkaa sopivien kumppaniehdokkaiden etsintä. Tiistaina 2. helmikuuta esittelyssä ovat miehet ja torstaina 4. helmikuuta naiset. Maajussien joukosta löytyy jälleen mielenkiintoinen kavalkadi erinäköistä ja -ikäistä viljelijää ja tilanpitäjää. Ohjelmaa juontaa aikaisempien vuosien tapaan Miia Nuutila.

 

Anne-Mari, 33 vuotta

 

 

Anskuksi kutsuttu Anne-Mari on tilanpitäjä Lapinlahdelta. MTV:n mukaan Ansku on näppärä käsistään ja huumorintajua löytyy. Montéta eli raviratsastusta harrastava nainen ei viihdy ravintoloissa tai kaupungin yöelämässä ja rinnalleen hän kaipaisi miestä, joka arvostaa luonnon rauhaa ja yhdessä tekemistä. Pitkien työpäivien jälkeen hän kaipaa kotiin rakkaan turvalliseen kainaloon.

 

Jonna, 39 vuotta

 

 

Poliisina pääkaupunkiseudulla työskentelevä Jonna pitää Tuusulassa myös hevostilaa, jossa hoitohevosia on ajankohdasta riippuen 10-20. Jonnalle perhe on tärkeä, ja mieheltä hän kaipaa ryhtiä ja itsetuntoa sekä rehellisyyttä ja aitoutta.

 

Laura, 33 vuotta

 

 

Eläinlääkärinä Tikkalan kylässä Jyväskylässä työskentelevä Laura osti viime vuonna unelmiensa tilan, jonne hän aikoo lähitulevaisuudessa avata pieneläinvastaanoton. Laura kuvailee olevansa rockmimmi, joka viihtyy vapaa-ajallaan festareilla ja rock-keikoilla.

 

Virpi, 35 vuotta

 

 

Ylläksen kupeessa Kolarissa asuva Virpi pyörittää hevosvaellusyritystä, jonka kautta hän järjestää leirejä kaiken ikäisille. Lapin kaamoksesta hän selviytyy huumorilla ja sitä hän haluaa myös kumppaniltaan. Ronskin huumorin ystäväksi tunnustautuva Virpi on intohimoinen lavatanssiharrastaja, ja parisuhteelta hän vaatii sitä, että asioista puhutaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä.

 

Juho, 28 vuotta

 

 

Juho pyörittää yhdessä isänsä ja setänsä kanssa sikatilaa sekä äidiltään perittyä broileritilaa Huittisten Huhtamossa. Tunneihmiseksi tunnustautuva mies toivoo naiselta itsenäisyyttä ja päätöksentekokykyä. Juholla itsellään on sen verran kärkkäät mielipiteet, että häntä on kosiskeltu myös politiikkaan, ja sille tiellä hän saattaa vielä lähteäkin.

 

Paavo, 23 vuotta

 

 

Nuori, pitkä ja salskea isäntä Haapajärveltä Pohjanmaalta, kerrotaan MTV:n kuvailuissa. Paavo on parkettien partaveitsi, joka viihtyy ahkerasti lavatansseissa, ja lisäksi hän harrastaa ajamista jokamiesluokassa. Robottilypsytilan lisäksi Paavo viljelee maata ja hoitaa metsää. Hän haluaa löytää urheilusta innostuneen kumppanin, jonka kanssa perustaa perhe ja jakaa tilan työt.

 

Tero, 23 vuotta

 

 

Paavon kanssa tämän tuotantokauden nuorin maajussi Tero pyörittää veljensä kanssa tilaa Merikarvialle. Jääkiekkoa, lavatansseja, karaokea ja kuntosalia harrastava nuori mies arvostaa naisessa rehellisyyttä, kauniita ajatuksia ja hyviä tekoja. Hän haluaa tulevaisuudessa mahdollisen kumppanin kanssa yhteisiä lapsia ja pyörittää yhdessä maatilaa.

 

Timo, 47 vuotta

 

 

Hevostilaa Lappeenrannan kupeessa pyörittävä tämän tuotantokauden ikänestori Timo on koko kyläyhteisön tuntema merkkihenkilö, joka järjestää ongintakisoja, tekee vapaa-ajalla hiihtolatuja ja auttaa kylän rouvia remonttihommissa. Timo haluaa naisen, joka tietää, mitä tahtoo ja on valmis vakavaan suhteeseen. Timo on kätevä käsistään ja rakentaa parhaillaan tilalleen viinikellaria ja terassia paljuineen.

 

KUVAT: MTV