Katso kuvat!

Tässä ovat kotimaisen gaalakauden kuningattaret: Eva Wahlströmin huima kroppa pääsi oikeuksiinsa, Alina Tomnikov tyrmäsi asuvalinnallaan – kuvat!

Uutiset | 17.04.2018 15:02

Seiskan muotipoliisi arvioi gaalojen kotimaiset kuningattaret.

Kampaus latisti tyylin!

Heidi Suomi

Juontaja Heidi Suomi sädehti punaisessa juhlamekossaan Radiogaalassa. Heidi ei ottanut riskejä gaala-asun suhteen mutta oli silti yksi juhlien upeimmista kaunottarista. Miinusta tulee kampauksesta, sillä siihen ei panostettu yhtä paljon kuin pukuun.

Arvosana: 7

Lue myös: Heidi Suomi julkaisi huikeat ennen ja jälkeen -kuvat gaalalookistaan - kumpi on kuumempi, luonnonkaunis vai laitettu? Vertaa!

Ei petä koskaan!

Alina Tomnikov

Näyttelijä Alina Tomnikovin gaalatyyli ei petä koskaan. Alina sädehti kilpaa salamavalojen kanssa Mert Otsamon suunnittelemassa asussa Jussi-gaalassa. Mekon halkio nousi korkealle lähes lantioon saakka. Asukokonaisuus oli mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Arvosana: 8

Lue myös: Putous-kaunotar Alina Tomnikov lumosi Mert Otsamon upeassa luomuksessa - onko tässä Jussi-gaalan upein mekko?! Katso kuva!

Supersöpö tyyli!

Anna Puu

Laulaja Anna Puu oli väripilkku vaaleanpunaisessa jakkuasussaan Emma-gaalassa. Heleä värimaailma jatkui myös meikissä, joka sopi täydellisesti vaaleahiuksiselle Annalle. Huomion varastivat kuitenkin söpöt kengät, jollaisia ei varmasti ollut muilla vierailla.

Arvosana: 9

Lue myös: Ihanaa prinsessaunelmaa, Jannika B ja Anna Puu vaaleanpunaisina tyylikaksosina – vau, mikä korseletti!

Sporttinen asu ja kroppa!

Eva Wahlström

Huipputreenattu nyrkkeilijä Eva Wahlström pukeutui sporttisen juhlavasti Urheilugaalaan. Kokonaisuus oli napakymppi aina trendikästä lettikampausta myöten. Iso kaulakoru ja pienet korvakorut olivat piste i:n päälle.

Arvosana: 10

Lue myös: Oho, Eva Wahlström edusti Urheilugaalassa Björn Borgin paljastavassa sporttiasussa: "Lady Gagalla on samanlainen" - kuva!

Erikoiset pallokorot!

Veronica Verho

NRJ-radiokanavan aamujuontaja ja tubettaja Veronica Verho pukeutui trendikkääseen housuasuun Radiogaalassa. Veronica on hurahtanut tatuointeihin, jotka olivat paljastavassa asussa kuin osa gaalatyyliä. Hauska yksityiskohta olivat pallokorolliset kengät.

Arvosana: 6

Lue myös: Huh, tubettaja ja radiojuontaja Mariieveronican kaula-aukko varasti huomion Radiogaalassa – kuva!

Aivan liian paljastava!

Monika Lindeman

Salatut elämät -näyttelijä Monika Lindeman pukeutui monien vieraiden tapaan mustaan Kultainen Venla -gaalassa. Valitettavasti asuvalinta ei onnistunut olenkaan, sillä se ei näyttänyt tyylikkäältä salamavalojen räiskeessä. Peittävämpi paita olisi pelastanut gaalatyylin.

Arvosana: 5

Lue myös: Tuhmat tädit loksauttivat leuat Venla-gaalassa - Monika Lindemanin valtavat rinnat verkkopaidassa: "Näitä ei vain saa piiloon"

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!