Hyppää pääsisältöön
Tässä ovat Seiskan uudet päätoimittajat!

Tässä ovat Seiskan uudet päätoimittajat!

Suomen suurin viikkolehti Seiska sai uudet päätoimittajat.

Joni Soila, 41, on nimitetty Seiskan vastaavaksi päätoimittajaksi ja Heli Karonen, 32, uutispäätoimittajaksi.

Joni aloitti toimittajan uransa Seiskassa vuonna 1994, jonka jälkeen hän työskenteli A-lehdissä Katso-lehden vastaavana päätoimittajana ja projektijohtajana. Viimeisimmät seitsemän vuotta Soila on työskennellyt televisio-ohjelmien ja niiden yhteisöpalvelujen parissa Solar Television Oy:ssä (nykyinen Banijay Finland) sekä Endemol Finland Oy:n Big Brother -tuotannoissa.

– Seiskassa tärkeintä on huippuluokan sisältö. Siihen panostamme jatkossakin entistäkin rautaisemmalla otteella. Halki historiansa Seiska on paljastanut todellisia jymyjuttuja ja löytänyt kansaa kiehtovia puheenaiheita. Lupaan skuuppeja lisää, Soila linjaa.

Heli Karonen puolestaan on työskennellyt Seiskassa vuodesta 2003, minkä aikana hän on ansioitunut niin skuuppitoimittajana kuin monimediatuotannon kehittäjänä. Tehtyään vuonna 2008 vuoden syrjähypyn MTV3:n Viihdeuutisten toimittaja-tuottajaksi Karonen palasi Seiskaan keskittyen erityisesti Seiskan verkkopalveluun. Vuonna 2012 Karonen nimitettiin Seiskan Transmedia manageriksi ja vuonna 2014 toimituspäälliköksi.

Seiskan vastaavana päätoimittajana vuodesta 1994 työskennellyt Eeva-Helena Jokitaipale jatkaa Aller Median julkaisujohtajana.

Seiskan toimitus onnittelee Jonia ja Heliä, ja odottaa innolla tulevaa yhteistyötä!

 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!