fbq
Uutiset
02.08.2018 11:02
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus
hurtein_2017
Tässä ovat Hurtein Hauva 2018 -finalistit - katso kuvat valloittavan hurmaavista voittajaehdokkaista!
Uutiset
02.08.2018 11:02
Teksti: Emmi Ikonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Hurtein Hauva 2018 -finalistit esittäytyvät kuvien kera!

Äänestää voit täällä: Hurtein Hauva äänestys 2018

Äänestäneiden kesken arvostaan 500 euron arvoinen elämyslahjakortti!

FINALISTIT

otto

1. Otto, 8v, Helsinki

Olen vauhdikas shetlanninlammaskoira, eikä ikäni näy touhuissani lainkaan. Harrastan jopa rally-tokoa! Se on mielestäni tosi kivaa .Omistajani kehuu minua aina hyväksi pojaksi.

elvis

2. Elvis, 1v, Sodankylä

Olen utelias nuoriherra ja rodultani olen omistajani mukaan vitsikkäästi puhdas sekarotuinen. Olen todella tarkka poika, sillä kun jääkaappi käy, olen heti ensimmäisenä paikalla päivystämässä herkkuja. Asustelen Lapissa, ja täällä on mukavaa temmeltää ulkona palloleikkien merkeissä. Pidän myös kovasti pehmoeläimistä.

hani

3. Hani, 4v, Oulunsalo

Olen hieman ujo chihuahua-tyttönen Pohjois-Pohjanmaalta. Tarvitsen yleensä hetken aikaa tuumailuun ennen kuin tutustun uusiin ihmisiin. Rakastan perheeni läheisyyttä ja rapsutuksia, ja voisin olla sylissä vuorokauden ympäri. Vesisade ja pakkaset eivät ole minulle mieleisiä, vaan piiloudun mieluummin sänkyyni kuin poistun ulos kylmään tai märkään.

nana

4. Nana, 7v, Pori

Omistajani kutsuu minua oikeaksi tanssikoiraksi, sillä olen rodultani pienen pieni toyvillakoira. Rakastan palloleikkejä, enkä kyllästy niihin ikinä. Levähtäessäni tykkänä hypätä omistajani syliin hellittäväksi.

elviira

5. Elviira, 5v, Mikkeli

Olé! Olen syntynyt Espanjassa, mutta muutin jo pikkuisena pentuna omistajani luokse Suomen Mikkeliin. Olen sekarotuinen kaunotar, ja pidän leikkimisestä ihan tosi tosi paljon!

unto

6. Unto, 1v, Pori

Olen rento ja villi bokseri Unto. Rakastan ulkoilua, touhuskelua ja tohinaa, mutta osaan myös ottaa aikas rennosti. Olen kuulemma välillä ihan mahdoton veijari, mutta omistajani rakastaa minua silti äärettömästi.

aku

7. Aku, 6v, Vantaa

Aku Angel tässä esittäytyy! Olen terrierimix, ja minut on adoptoitu Espanjasta ollessani vuoden ikäinen. Olen hyvin kuvauksellinen, mutta kuvan ottamiseksi vaadin aina palkaksi yhden namin. Rakastan aurinkoa ja elämää hirmuisesti!

dille

8. Dille, 5v, Hämeenlinna

Olen kova poika saalistamaan myyriä ja jahtaamaan rusakoita, se vain on niin hauskaa! Mielestäni toiseksi paras asia maailmassa on mökkeily. Omistajani naureskelee, kun pyörin lumessa talvisin.

sole

9.Sole, 5v, Savonranta.

Olen kaupungista maaseudulle muuttanut kultaisennoutajan ja labradorinnoutajan sekoitus.Entisellä kotipaikkakunnallani olin koirapuiston kingi, mutta nykyisin nautiskelen mökkielämän tuomasta vapaudesta täysin siemauksin. Pidän uimisesta ja erityisesti ahventen metsästyksestä.

paavo

10. Paavo, 1v, Heinola

Olen pian kaksi vuotta täyttävä englanninbulldoggi Heinolasta. Vaikka ilmeeni on vähän äksy, olen todella sosiaalinen kaveri ja tykkään kaikista ihmisistä! Toiminkin kaverikoirana, mikä on minulle kunnia-asia. Muita harrastuksiani ovat pallon ja frisbeen perässä juokseminen.

luca

11. Luca, 1v, Kempele

Leikkiminen ja vekkulien tempausten tekeminen on mielipuuhaani. Pidän myös pikkutavaroiden nappailusta naapurien pihoilta. Rakastan luita ja osaan mököttää, jos en niitä saa. Silloin saatan kömpiä kodinhoitohuoneen kaapin alle murjottamaan.

paavo2

12. Paavo, 11v, Jokela

Pidän öisin omistajani lämpimänä sängyssä, kun änkeän nukkumaan hänen kainaloonsa. Omistajani sanoo, että minulla on iso luonne pienessä paketissa. Isäntä luulee olevansa talon herra, mutta kyllä minä vien 6-0.

vilma

13. Vilma, 8v, Hamina

Olen leikkisä ja vähän höntti, mutta uskollinen pakkaus. Tykkään köllötellä auringossa, ja minua pitää aina rapsuttaa ja silitellä. Kerran puutarhahommissa koitin pussata sammakkoa, mutta vahingossa söinkin sen.

nemo

14. Nemo, 8v, Taipalsaari

Olen luonteeltani sosiaalinen kaveri, joka on aina siellä missä joitan tapahtuu. Erikoisherkkuani ovat mustikat. Metsässä käyminen onkin parasta, kun samalla voi napostella mehukkaita marjoja. Tykkään ihmisistä ja luonnosta.

nuupi

15. Nuupi, 11v, Vantaa

Olen japaninpystykorva Nuupi. Omistajani mukaan olen herttainen, iloinen ja kaikkien kaveri. Energisyyteni ansioista minua luullaan usein nuoremmaksi kuin olen. Piristän emäntäni jokaista päivää hellyttävyydelläni.

moona

16. Moona, 12v, Helsinki

Olen reipas mopsi. Iästäni huolimatta sovin äidin mielestä seniorimalliksi. Pääsinkin testaamaan hänen uutta työhuiviaan. Luonteeltani olen kiltti ja rauhallinen, mutta jos jääkaapin ovi avataan, olen kyllä vaatimassa omaa osuuttani.

alma

17. Alma, 7v, Valkeakoski

Olen silminnähden viehättävä samojedin ja lapinkoiran sekoitus. Pidän kaikista ihmisistä ja muista kaltaisistani, ja luulen, että myös muut pitävät minusta. Lempipuuhaani on keppien järsiminen. Kuvassa syön torilla onnellisena jäätelöä, slurpsis!

anki

18. Anki, 5v, Somero

Olen pomeranian-rotuinen pieni tyttö. Jäin lajitovereitani pienemmäksi ja painan ainoastaan 1,2kg. Olen kyllä pieni, mutta luonteeni on sitäkin suurempi ja useasti itsesuojeluvaistoni onkin kadoksissa. Lempiharrastuksiini kuuluu syöminen ja laiskottelu. Kesäisin myös kärpästen jahtaaminen on minusta hauskaa.

milla

19. Milla, 1v, Raasepori

Olen luonteeltani kiltti ja uskollinen ystävä. Harrastuksiini kuuluvat agility, tottelevaisuus ja uiminen, joista tykkään tosi paljon. Minulla on sellainen suuri nalle, joka on minun ehdoton lempparilelu.

vikke

20. Vikke, 1v, Haukipudas

Olen jalorotuinen, sillä isäni on kääpiövillakoira ja äidin puoelta löytyy terrieriä ja spanielia. Jotkut sanovat, että joku Ransukin on minun sukulaisiani. Olen vielä vähän mamman poika. Leikkien tiimellyksessä minulla tahtoo vesikuppikin silloin tällöin mennä nurin.