fbq
Uutiset
01.07.2018 19:37
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jari Sillanpään ja Paula Koivuniemen hitit ovat karaokekansan suosikkeja.
Tässä ovat Helsingin suosituimmat karaokepaikat: Homobaarissa soi Siltsu ja Paula!
Uutiset
01.07.2018 19:37
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintiellä sijaitsee tiettävästi Suomen ainoa karaoke, joka on suunnattu seksuaalivähemmistöille. Pieni ja kodikas paikka täyttyy päivittäin iloisista laulajista ja heidän ystävistään. Täältä löytyy musiikkia joka makuun.

Karaoke

– Kestosuosikkeina kaiuttimista kajahtaa usein Paula Koivuniemen Aikuinen nainen tai Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa, kertoo baaritiskin takana hääräävä Marko.

Heteroystävällinen homoravintola järjestää myös erikoisiltoja, kuten bingoa ja stand up -showesityksiä.

Mann´s street

Mannerheimin-tie 12

Kimillä oma laulumesta!

Wallis

Viime kesänä Helsingin karaoketarjonta sai piristävän uutuuden, kun Kimi Räikkönen kumppaneineen avasi Walliksen Katajanokan kanavarannan ravintolakeskittymään. Kimin baari on huomioitu ulkomaita myöten, ja se on rankattu Tripadvisor-matkailusivustolla Helsingin parhaaksi yöelämä-kategoriassa.

Wallis

Kanavaranta 9

Lue myös: Kimi Räikkönen paljastaa Formulasirkuksessa, ettei ole bilettänyt karaokeravintolassaan: ”En ole laulanut moneen vuoteen!” - katso video!

Stadin ensimmäinen!

Pataässä

Helsingin ensimmäinen, kokopäivätoimisesti karaokeen suuntautunut baari löytyy Kruununhaasta. Pataässä on kuuluisa siitä, että usein janoiset laulajat tulevat viikonloppuaamuisin laulamaan karaokea. Sieltä löytyy myös pelihimoisille black jack -pöytä.

Pataässä

Snellmaninkatu 13

Lue myös: Arttu Wiskari hauskuutti ystävineen yleisöä karaokessa – ilmoittautuivat laulamaan hassulla karaokenimellä!

Pieni ja intiimi!

Anna K

Annankadulla sijaitseva karaokeravintola Anna K. on suosittu, pieni laulupaikka keskellä Helsinkiä. Usein ravintolassa joutuu metsästämään istumapaikkaa. Kodikkaan olohuoneen tunnelma on iloinen ja kanssalaulajia kannustetaan tosissaan.

Anna K.

Annankatu 23

Lue myös: Elli Haloo revitteli antaumuksella karaokessa – kuva!

Laula vessassa!

Restroom

Olympiavuonna 1952 yleisökäymäläksi rakennettu, nykyään karaokeravintolana toimiva Restroom on pieni karaokeravintola Tehtaankadulla. Kesäisin ravintolan yhteydessä toimii myös mukava, pieni terassi.

Restroom

Tehtaankatu 23

Lue myös: Mitä räpläät, Emil Hallberg?! Salkkarit-tähti juhli karaokessa – kuva!

Nuorempien suosikki!

Erottaja

Trendikkäät kaupunkilaiset suuntaavat Erottaja Nightiin viettämään karaokeiltaa. Paikka on usein tupaten täynnä ja varsinkin nuorempien aikuisten suosiossa.

Erottaja

Erottajankatu 15–17

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -Ansku Bergström juhli polttareitaan: Laura Voutilainen villiintyi laulamaan karaokea – kuva!

Uusin tulokas!

Ihku

Monelle hiihtokeskus Levillä käyneille tuttu Ihku-baari on rantautunut myös Helsinkiin. Ihkun karaokessa voi laulaa luikauttaa seitsemänä päivänä viikossa. Yökerhon puolella esiintyy myös Suomen valovoimaisimpia tähtiä.

Ihku

Antinkatu 1