Uutiset

Tässä ovat Helsingin suosituimmat karaokepaikat: Homobaarissa soi Siltsu ja Paula!

01.07.2018 19:37

Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintiellä sijaitsee tiettävästi Suomen ainoa karaoke, joka on suunnattu seksuaalivähemmistöille. Pieni ja kodikas paikka täyttyy päivittäin iloisista laulajista ja heidän ystävistään. Täältä löytyy musiikkia joka makuun.

Karaoke

– Kestosuosikkeina kaiuttimista kajahtaa usein Paula Koivuniemen Aikuinen nainen tai Jari Sillanpään Sinä ansaitset kultaa, kertoo baaritiskin takana hääräävä Marko.

Heteroystävällinen homoravintola järjestää myös erikoisiltoja, kuten bingoa ja stand up -showesityksiä.

Mann´s street

Mannerheimin-tie 12

Kimillä oma laulumesta!

Wallis

Viime kesänä Helsingin karaoketarjonta sai piristävän uutuuden, kun Kimi Räikkönen kumppaneineen avasi Walliksen Katajanokan kanavarannan ravintolakeskittymään. Kimin baari on huomioitu ulkomaita myöten, ja se on rankattu Tripadvisor-matkailusivustolla Helsingin parhaaksi yöelämä-kategoriassa.

Wallis

Kanavaranta 9

Stadin ensimmäinen!

Pataässä

Helsingin ensimmäinen, kokopäivätoimisesti karaokeen suuntautunut baari löytyy Kruununhaasta. Pataässä on kuuluisa siitä, että usein janoiset laulajat tulevat viikonloppuaamuisin laulamaan karaokea. Sieltä löytyy myös pelihimoisille black jack -pöytä.

Pataässä

Snellmaninkatu 13

Pieni ja intiimi!

Anna K

Annankadulla sijaitseva karaokeravintola Anna K. on suosittu, pieni laulupaikka keskellä Helsinkiä. Usein ravintolassa joutuu metsästämään istumapaikkaa. Kodikkaan olohuoneen tunnelma on iloinen ja kanssalaulajia kannustetaan tosissaan.

Anna K.

Annankatu 23

Laula vessassa!

Restroom

Olympiavuonna 1952 yleisökäymäläksi rakennettu, nykyään karaokeravintolana toimiva Restroom on pieni karaokeravintola Tehtaankadulla. Kesäisin ravintolan yhteydessä toimii myös mukava, pieni terassi.

Restroom

Tehtaankatu 23

Nuorempien suosikki!

Erottaja

Trendikkäät kaupunkilaiset suuntaavat Erottaja Nightiin viettämään karaokeiltaa. Paikka on usein tupaten täynnä ja varsinkin nuorempien aikuisten suosiossa.

Erottaja

Erottajankatu 15–17

Uusin tulokas!

Ihku

Monelle hiihtokeskus Levillä käyneille tuttu Ihku-baari on rantautunut myös Helsinkiin. Ihkun karaokessa voi laulaa luikauttaa seitsemänä päivänä viikossa. Yökerhon puolella esiintyy myös Suomen valovoimaisimpia tähtiä.

Ihku

Antinkatu 1

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!