Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Miss helsinki

Tässä on somen suosituin Miss Helsinki -finalisti – eikä ihme: persikkapeppu ja kuvia yläosattomissa! Katso seksiä tihkuvat kuvat!

On tullut jälleen se aika, kun Miss Helsinki -kruunusta taistelee kymmenen toinen toistaan upeampaa kaunotarta. Kilpailua emännöi Rosanna Kulju, joka siirtyi missikisan johtoon vuosi sitten. 

Lue lisää: Mitä seksipommeja! Nämä Miss Helsinki -kaunottaret ovat sinkkuja: yhden ex-mies on SM-liigakiekkoilija! Katso kuvat!

Rosanna itse nousi julkisuuteen osallistuttuaan kilpailuun vuonna 2015. Sittemmin kaunotarta seuraa pelkästään Instagramissa lähes 45 000 kiinnostunutta silmäparia. Rosannan ensimmäiset missifinalistit eivät vielä yletä samankaltaisiin seuraajamääriin, mutta kuka heistä on seuratuin?

Vastaus on helppo, Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun Benjaminin tyttöystävä, Eeva Järvinen, 21. Naisella on 4 300 seuraajaa. 

Upean vaaleaverikön kuvat keräävät keskimääräisesti muutamia satoja tykkäyksiä. Vähäpukeiset otokset huomattavasti enemmän. Selvää on myös se, että Eeva tottunut poseeraamaan kameran edessä parhaimpia puoliaan esitellen. 

Seuraavana vuorossa on juuri oman YouTube-kanavan avannut Sonja Kantomaa, 26, jonka Instagram-feedistä paljastuu upeakroppainen ja tatuoitu kaunotar. Naisen elämää seuraa 4 200 tiliä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oikeesti oon kiva. 👼🏻🙈❤️ . . #tuima #adidas #syymiksihymyilenaina #tattoos #home

Henkilön MISS HELSINKI 2019 FINALIST 🥀🌹 (@sonjakaarinaa) jakama julkaisu

Asiakaspalvelutyön tiimellyksessä työskentelevä Sonja kertoi Seiskalle, että hänen näyttävä vartonlosa ja kauniit kasvonsa eivät ole kohdanneet kirurgin veitsen kanssa. Sonjalta löytyy myös itsekuria, ainakin urheilun suhteen. Hän kertoi suorittaneensa Sofia Belorfin laatiman tiukan dieetin onnistuneesti. 

4 100 seuraajalla kolmossijalle ylettyy Viivi Vaattovaara, 24, joka on opiskellut Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me when I realize I’m only 4 days away from wings, Timmy Hoe’s, and my bffs 👏🏻 #buffalove

Henkilön Miss Helsinki 2019 Finalist (@viivivaattovaara) jakama julkaisu

Aikaisemmin tällä viikolla Viivi kävi lääketieteellisen tiedekunnan pääsykokeissa. Sitä ennen nainen on jo hankkinut paperit yliopistosta, pääaineenaan bioteknologia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💭💦🌴🐚

Henkilön Miss Helsinki 2019 Finalist (@viivivaattovaara) jakama julkaisu

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Lars Johnson ja instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!