Krista Siegfrids

"Tässä on ollut kaikenlaista jyystöä!" Krista Siegfrids murjaisi härskin vitsin suorassa lähetyksessä - avioero vireille kaksi kuukautta sitten!

16.05.2019 16:38

Suomea Euroviisuissa vuonna 2013 edustanut Krista Siegfrids selostaa viisujen suoria lähetyksiä yhdessä Mikko Silvennoisen kanssa. Laulaja teki selostajadebyyttinsä tiistaina nähdyssä ensimmäisessä semifinaalissa, ja suoran lähetyksen aikana hän vitsaili erostaan radiojuontaja Janne Grönroosista.

Semifinaalilähetyksessä Mikko kysyi Kristalta, mitä kaikkea Kristalle on tapahtunut oman viisukokemuksensa jälkeen.

- Viisukokemuksen jälkeen..mitä voisin kertoa.. Menin naimisiin, olen eronnut, ja tässä on ollut vähän kaikenlaista jyystöä, Krista heitti naureskellen.

Lue myös: Huh, mikä kaunotar! Krista Siegfrids tyrmäävänä Euroviisujen jättijuhlissa Tel Avivissa – kuvat!

Krista ja Mikko selostavat viisujen toisen semifinaalin tänään torstaina. Suora lähetys alkaa YLE TV2:ssa klo 22

Avioero vireillä

Krista ja Janne kertoivat erostaan maaliskuun puolivälissä. Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin Seiskalle, että pariskunta jätti avioerohakemuksen yhdessä perjantaina 29.3. He voivat jättää avioerohakemuksensa toisen vaiheen aikaisintaan 29.9.

Lue myös: Ohhoh, Krista Siegfrids eroaa: lue sekä Kristan, että Jannen tilitykset erosta!

Kristan ja Jannen yhteinen taival kesti yli kymmenen vuotta, mutta avio-onni särkyi vain noin puolitoista vuotta papin aamenen jälkeen.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!