Tässä on Vesa Keskisen omistama ”Suomen kallein auto” – on ajanut miljoona-Ferrarillaan vain kerran!

Uutiset | 29.04.2017 15:00

Suomen kuuluisin kyläkauppias, Tuurin ostosvaltakunnan itseoikeutettu keisari Vesa Keskinen täyttää heinäkuussa 50 vuotta. Seiska päätti kysäistä Vesalta, aikooko tämä hemmotella itseään synttärilahjalla.

- Kävin lokakuussa katsomassa Ferrari 488:aa. Istuin siihen ja painoin kaasua. Se oli valtavan upea kokemus, Vesa kertoo.

Lähtikö ostoskoriin?

- Ei. Matkalla kotiin mietin, etten tarvitse sitä. Hintalappu oli yli puoli miljoonaa, mutta se ei ratkaissut asiaa. Vaan se, etten tee mitään neljännellä Ferrarilla.

Vesa kertoo autotallinsa täydentyneen Ferrari F40:llä, kun hän vuosikymmen sitten juhli 40-vuotispäiviään. Ohessa myös kuva kyseisestä kaarasta:

Tältä näyttää Vesa Keskisen Ferrari F40. Kuva kuuluisalta ajoreissulta Helsngistä Tuuriin kesällä 2007.
Tältä näyttää Vesa Keskisen Ferrari F40. Kuva kuuluisalta ajoreissulta Helsngistä Tuuriin kesällä 2007.

- Olen ajanut sillä autolla tasan kerran, 366 kilometriä Helsingistä Tuuriin. Sen jälkeen en ole koskenutkaan siihen kymmeneen vuoteen, Vesa yllättää.

Oletko tosissasi?

- Kyllä. En koe, että olisi minua itseäni ajella niin kalliilla autolla. Mutta se mikä on kivaa, niin sen auton hinta on nelinkertaistunut. Nettitietojen perusteella sitä ei enää löydä alle miljoonalla eurolla, joten se on Suomen kallein auto.

Vesa Ferrari F40:n ratissa kesällä 2007.
Vesa Ferrari F40:n ratissa kesällä 2007.

Onko se myytävänä?

- En ole kaupitellut. On olemassa arvio, että sen arvo nousee seuraavan viiden vuoden aikana 1,7 miljoonaan. Joten ehkä se on ennemminkin sijoitus lapsilleni.

Lisää Vesa Keskisestä myynnissä olevassa Seiskan 25-vuotissynttärilehdessä!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!