fbq
Uutiset
06.08.2017 20:11
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jussi Jokinen.
Tässä on Jussi Jokisen ökyhuvila Kalajoen hiekkadyyneillä: 177 neliötä - kuva!
Uutiset
06.08.2017 20:11
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Jääkiekkokonkari Jussi Jokinen, 34, kääntää komealla NHL-urallaan uuden lehden, kun hän syksyllä siirtyy Florida Pantherseista Edmonton Oilersin hyökkääjäksi.
Tulevaan maisemanvaihdokseen Jussi on saattanut valmistautua tutuissa maisemissa Kalajoen hiekkadyyneillä.
Kalajoen Junkkareissa kiekko-oppinsa saanut mailataituri sai vuonna 2012 entisestä kotikaupungistaan rantatontin. Lahjatontti oli peruja vuoden 2006 Torinon olympiahopeasta ja Riian MM-pronssista.
Pari vuotta tonttilahjan jälkeen valmistunut moderni huvila sijaitsee kuululla Aurinkohiekkojen loma-asuntoalueella.
 
Upeaa aluetta ympäröi hiekkaranta.
 
Upeaa aluetta ympäröivät hiekkaranta ja lampi, jonka takaa avautuu komea merimaisema.

Oma hiekkaranta

Jussin loma-asunnolla on kokoa hulppeat 177 neliötä. Huvila on rakennettu omakotitaloasumisen kriteerit täyttäväksi.
Saunasta on kulku terassille, josta pääsee pulahtamaan lampeen rappusia pitkin. Terassilta löytyy kesäkeittiö ja poreamme.
 
Huvila sijaitsee Kalajoella.
 
Seiskalla ei ole tiedossa Jussin mökin hintaa, mutta vastaavien lomarakennusten myyntihinnat ovat liikkuneet Aurinkohiekoilla noin 500 000 euron tietämissä.

NHL-tähdet Kalajoelle

Jussin tiedetään viihtyvän Kalajoella hyvin, mistä osoituksena hän on useana kesänä isännöinyt paikkakunnalla pidettävää, NHL-kiekkoilijoita vilisevää hyväntekeväisyysottelua. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään lauantaina 12. elokuuta.
Jussin perheen vakituinen Suomen-koti on 140 kilometrin päässä Oulussa hulppeassa 200 neliön paritalossa. Vuonna 2007 valmistunut talo on parhaillaan kaupan 535 000 euron myyntihinnalla.

Koti Floridassa

Suomen-asuntojen ohella kiekkomiljonääri omistaa Floridan Parklandissa luksuslukaalin, josta hän maksoi 1,6 miljoonaa euroa vuonna 2015.
Nähtäväksi jää, tuleeko Floridan-asunto seuravaihdon myötä myyntiin vai aikooko Jussi asettua kiekkouransa jälkeen Salla-vaimon ja kahden lapsensa kanssa Floridaan.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »