Tässä on Alaston totuus -kirjan suurin paljastus - video!

24.04.2015 18:12

Seiska piipahti keskiviikkona (22.4.) valokuvaaja Marika Kiviharjun Alaston totuus -valokuvateoksen julkaisubileissä Helsingissä.

Keskiviikkona julkaistu kirja esittelee tunnetuista suomalaisista ”tuntemattomamman puolen”. Kirja on jatkoa Marikan tasan vuosi sitten kohua aiheuttaneelle valokuvanäyttelylle, jossa useat suomalaisjulkkikset riisuivat itsensä alasti.

TAUSTAA: Julkkikset riisuivat - tällaisia kuvia et ole aiemmin nähnyt!

 

Jatkoa kohunäyttelylle

Kirjassa julkkikset pohtivat myös julkisen ja yksityisen elämän välistä suhdetta ja jakavat yksityisiä elämäntapahtumiaan.

−Näyttely oli menestys, joten kustannussopimus oli sille luonnollinen jatkumo. Kirjaan ei ollut läheskään niin vaikea saada julkkiksia kuin näyttelyyn, sillä ihmiset olivat nähneet tauluni ja tiesivät mistä on kysymys, Marika kertoo.

 

Melkoinen julkkiskaarti

Kirjassa poseeraa vajaat 30 julkisuuden henkilöä, kuten laulaja-meikkitaiteilija Helena Lindgren, mentalisti Noora Karma, muusikko Remu Aaltonen ja kirjailija-kansanedustaja Jörn Donner.

−Karsimme niin sanotut BB-julkkikset pois, sillä halusimme mukaan ihmisiä, jotka ovat nousseet julkisuuteen omilla ansioillaan, Marika selventää.

Tsekkaa videolta, miten kuvanveistäjä Miina Äkkijyrkkä, näyttelijä Juha Veijonen, muotoilija Ristomatti Ratia, tanssinopettaja Aira Samulin, stailisti Teuvo Loman, muusikko Niko Helenius ja kiinteistönvälittäjä Danita Westphal kommentoivat alastonkuviaan.

Entä mikä on teoksen suurin paljastus, Marika Kiviharju? Tsekkaa video!

 

Teksti: Hanna Juntto
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!