fbq
Uutiset
11.04.2018 09:21
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tarja Smura avautuu erostaan.
Tarja Smura avautuu sokkierostaan: Olen ollut tässä liitossa äärimmäisen yksinäinen!
Uutiset
11.04.2018 09:21
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto

Viime viikolla ilmestynyt Seiska kertoi vuoden 1993 Miss Suomen Tarja Smuran ja hänen miehensä Markus Haapasalon jättäneen tahoillaan avioerohakemukset.

– Päädyin omasta puolestani tähän eroratkaisuun lasteni ja kasvatusperiaatteitteni takia. Lapset tulevat aina ensin. He tarvitsevat tasapainoista ja maltillista kasvatusta molemmilta vanhemmilta, Tarja sanoo.

Lue myös: Tarja Smura ja Markus Haapasalo jättivät avioerohakemukset: Kaikki keinot käytetty!

Pariskunta avioitui syksyllä 2013, mutta Tarja muutti pois yhteisestä kodista jo puoli vuotta myöhemmin erilaisten elämänkatsomusten vuoksi.

Tarja muutti lapsineen takaisin Markuksen luokse alle kahdeksan kuukautta sitten. Hän oli asunut kaksi ja puoli vuotta kävelymatkan päässä miehensä asunnosta.

Lue myös: Tarja Smuran sokkiero - taustalla runsaasti ongelmia, terapiasta ei ollut apua!

Toisen yhteenmuuton jälkeen Tarja ja Markus uskoivat, että liitolla olisi tulevaisuutta, mutta mutkia oli yhä matkassa.

– Olen jatkuvasti pyytänyt Markusta vähentämään työntekoa sekä hänen oman hyvinvointinsa, perheemme että parisuhteemme takia, Tarja kertoi tuolloin.

Pariskunta teki jo ennen häitään periaatepäätöksen, että erikoissairaanhoitajana työskentelevä Markus tuo leivän kotiin, ja Tarja kantaa vastuun lapsista ja taloudenpidosta. Kun Markuksen työvuorot päättyivät, aviomies suuntasi usein harrastuksiinsa ja tapaamaan ystäviään. Tarja koki, ettei perhe ollut Markukselle etusijalla. Hän kaipasi muutakin kuin taloudellista huolenpitoa.

Lue myös: Vau, kohumissi Tarja Smura oli Miss Suomi -vuotenaan häikäisevä kaunotar! Tältä Kaunis elämä -ohjelman missit näyttivät ennen ja nyt – kuvat!

– Olen ollut tässä liitossa niin äärimmäisen yksinäinen. Markus on nytkin asunut jo viikkokausia muualla, eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen kerta. Minulle tämä merkitsee perheen hylkäämistä, Tarja huokaa surullisena.

– Ongelmat pitäisi heti selvittää, kun niitä ilmenee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »