Tanssiryhmä Sparkling Stars kannustaa Tampereen Hakametsän hallissa.

Tappara-faneilta täystyrmäys TPS:n shokkipäätökselle – tällaiset terveiset Tampereelta lähtee Turkuun: ”Sääliksi käy turkulaisia!”

Uutiset | 14.10.2017 14:00

Turun Palloseura kuuluu kiistatta kotoisen kiekkoliigan suurseuroihin. 1990-luvulla jatkuviin mestaruusjuhliin tottunut tähtinippu on menestynyt myös 2000-luvulla, mutta viime vuosina hunajapurkin kansi on ollut jumissa.

Nyt seuran urheilullinen käyrä osoittaa jälleen ylöspäin, mutta se ei ole poistanut viime kausien kiusallista ongelmaa: perinteinen Tepsi ei tunnu enää kiinnostavan turkulaisia. Kaukana keskustasta möllöttävä halli ammottaa valitettavan usein tyhjyyttään.

Sitten seurasi temppu, joka ei monien mielestä ole ainakaan lisännyt seuran vetovoimaa: Palloseuran johdossa päätettiin ennen kauden alkua antaa potkut seuran pitkäaikaisille ja varsin suosituille tanssitytöille.

TAUSTAA: Turussa repesi totaaliraivo: TPS heitti legendaariset tanssitytöt tylysti pihalle!

TAUSTAA: Turun Palloseuran cheerleaderit tyrmistyivät TPS-johdon vaatimuksista!

Siis cheerleadereille kenkää. Moinen ratkaisu ei tulisi kuuloonkaan Tampereella, missä kaupungin kummallakin liigaseuralla on omat tanssiryhmänsä. Varsinkin Tapparan cheerleaderit tuntuvat olevan kirvesrinta-fanien keskuudessa kovassa huudossa.

LUE LISÄÄ: Tamperelaiset ovat puhuneet – Hakametsässä hehkutetaan seksikkäitä cheerleadereita!

Lohipuron Timppa on vanhan liiton Tapparammiäs.
Lohipuron Timppa on vanhan liiton Tapparammiäs.

– Kyllähän Hakamettän tanssitytöt ovat viimeisen päälle. Osaavat hommansa eivätkä kuitenkaan häiritte pelin kattomista. Hienosti ottavat kaikki katsojat huomioon, Timo Lohipuro kehuu Seiskalle Hakametsän hallissa.

Timo on seurannut Tapparan pelejä suunnilleen yhtä pitkään kuin Tammerkoskessa on virrannut vesi.

– Onhan heitä mukava kattella. Hommansa osaavat ihmiset ovat aina ilo silmälle.

Mitä ajatuksia TPS-cheerleadereiden potkut herättävät?

– Ei se minusta ollut kauhean fiksu temppu. Se on kuitenkin cheerleadereiltä vapaaehtoista hommaa, he treenaavat paljon ja näkevät muutenkin paljon vaivaa toimintansa eteen. Joten Tepsin joukkueenjohto ei tunnu kauheasti arvostavan heitä.
 

Sparkling Starsin tanssiryhmä on suosittu Tampereella.

Samaa mieltä on myös Veijoksi esittäytyvä herrasmies.

– Aivan totaalisen tyhmää Tepsiltä, hän pamauttaa janojuoma kourassaan.

– Käsittääkseni niillä cheerleadereillä on ollut pitkät perinteet Palloseurassa. Sääliksi käy turkulaisia!

Myöskään JP Nenonen ja Apa Lehtinen eivät voi käsittää kilpailevan seurajohdon tunarointia. Raavaiden miesten mielestä cheerleaderit ”kuuluvat ehdottomasti” kiekko-otteluun.

– He tuovat kaivattua fiilistä pelikatkojen aikana.

– Voin itse asiassa myöntää, että tulen tänne hallille ihan cheerleadereiden takia. Pelin näkee telkkaristakin, cheerleadereita ei, Lehtinen murahtaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!