Hyppää pääsisältöön
Tapio Suominen avautuu itsemurha-aikeistaan.

Tapio Suomisen raju paljastus: Halusin hypätä parvekkeelta!

Tapio Suomisen, 55, rauhallinen olemus, miellyttävä ääni ja lajituntemus kuuluivat lähes 30 vuotta Yleisradion urheilutarjonnan vakioelementteihin. Mutta vain lähes, sillä Tapsa sai potkut helmikuussa 2018 - vain puolisen vuotta ennen 30 vuoden rajapyykkiään Ylellä.

Lue myös: Mielenterveysongelmista kärsinyt Tapio Suominen: Ostin maniassa ravihevosen!

Tunnetun tv-kasvon alamäki alkoi sairastumisesta kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön. Sairaus aiheutti Tapsalle monenlaisia ongelmia, jotka kärjistyivät lopulta potkuihin.

– Tällä hetkellä terveyteni on mielestäni hyvällä mallilla, vaikka kunto välillä vähän kiukutteleekin. Katson positiivisena eteenpäin, Tapsa sanoo Seiskalle.

Lue myös: Terapiassa käyvä Tapio Suominen avautuu terveydentilastaan: ”Lääkitys on päällä loppuelämäni!”

Loppu oli lähellä

Vuoden 2014 helmikuun Tapsa muistaa hyvin. Tuolloin hän ajautui elämässään lähelle lopullista käännekohtaa.

– Istuin silloin viidennen kerroksen parvekkeen kaiteella ja mietin, että mitäpä jos antaisin vain mennä. Silloin kaikki murheeni olisivat historiaa.

– Se oli varmaan se kaikista hurjin kokemus. Näin jälkikäteen ajatellen voi sanoa, että oli hyvä juttu, että se jäi tekemättä, Tapsa nieleskelee.

Lue myös: Urheilutoimittaja Tapio Suominen on Tinderissä – ”Olen ollut puolitoista vuotta poikamiehenä!”

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!