Hyppää pääsisältöön

Tapio Suominen ja Ann-rakas: näin salasuhde paljastui - paparazzivideo!

Urheiluselostaja Tapio Suominen ja Ann Wickström ovat ehtineet kokea puolentoista vuoden suhteen aikana niin erotuskaa, vastarakastumisen huumaa kuin Tapion vakavan sairauden.

Miten Tapion ja Annin suhde sai alkunsa? Mennään ajassa taaksepäin vuoden 2012 kesään, jolloin Tapio matkusti Lontoon olympialaisiin. Hänen oli tarkoitus selostaa urheilumaailman suurtapahtuman käänteet aitopaikalta, mutta toisin kävi. Tapio siirtyi yllättäen sivuun selostajatiimistä.

Salarakas mukana Lontoossa

Seiskalle alkoi tihkua tietoa, että Tapio ei lähtenyt Lontooseen yksin: mukana oli mystinen salarakas! Kyseessä oli sama nainen, joka nähtiin Tapion kainalossa toukokuussa Ruotsin-risteilyllä. Salakuva oli julkaistu jo Seiskan juorupalstalla. Tapsa oli kuitenkin edelleen naimisissa. Eropapereita ei löytynyt käräjäoikeudesta.

Tapio palasi Lontoosta Suomeen. Lähteet olivat varmoja: Tapion salarakas on taiteilijanimeä Charlotte Kero käyttävä Ann Wickström. Kyyhkyläiset olivat tapailleet jo tovin salaa. He suunnittelivat jopa jo yhteistä tulevaisuutta.

Paparazzi iski Ikean edustalla

Seiska paljasti salasuhteen elokuussa 2012. Kommentteja ei herunut. Salapari vältteli julkisuutta.

Tapion ja Annin suhde eteni kiivaaseen tahtiin. He olivat jo ostamassa yhteiseen kotiinsa huonekaluja vain viikko salasuhteen paljastumisen jälkeen.  Ensimmäiset yhteiskuvat ikuistettiin Espoon Ikean edustalla.

Miten Tapio ja Ann suhtautuivat, kun he törmäsivät toimittajaamme Ikean edustalla elokuussa 2012?  Klikkaa kuvaa - katso video!

Tapio ja Ann elivät hetken piilossa julkisuudelta, mutta poseerasivat jo medialle onnellisina ennen kuin ensilumi ehti sataa maahan vuoden 2012 lopulla. Tapio ja Ann kihlautuivat pääsiäisenä 2013.

Tuore Seiska (45/ 2013) paljastaa Tapion ja Annin suhteen viimeisimmät käänteet.

LUE MYÖS:

VIP: Tapio Suominen jätti Ann-kultansa heti kihlautumisen jälkeen!

Tapio Suomisen suhdekriisi: jätti laulajakihlattunsa kahdesti!

Tapio Suomisen kihlattu: Huomasin, ettei kaikki ole hyvin

Tapio Suominen pui naisen käytöstä seksin jälkeen

Ann-rakas ohjasi Tapio Suomisen hoitoon

Tapio Suominen ja rakas: Yllätyskihlat lemmenlomalla!


Teksti:
Heli Karonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!