fbq
Uutiset
19.09.2018 10:06
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
tapio suominen
Tapio Suominen avautui tunteistaan juuri ennen rattijuopumusta: ”Joo, tiedän, ei sovi liikaa hehkuttaa, koska takapakkia voi tulla”
Uutiset
19.09.2018 10:06
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Urheiluselostaja Tapio Suominen jäi eilen tiistai-iltana (18.9.) kiinni rattijuopumuksesta. Hän kertoi asiasta Twitter-tilillään aikaisin keskiviikkoaamuna.
 
TAUSTAA: Tapio Suominen avoimena Twitterissä: "Mokasin taas, pahasti. Jäin eilisiltana kiinni rattijuopumuksesta"
 
Vielä eilen kello 18.08 Tapio jakoi Twitterissä ajatuksiaan hyvinvoinnista. Tapio on aiemmin kertonut kärsivänsä alkoholismista sekä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä.
 
- ystävät. Se on niin, että on keskimäärin paljon mukavampaa voida hyvin kuin huonosti. Joo, tiedän, ei sovi liikaa hehkuttaa, koska takapakkia voi tulla. Halusin kuitenkin jakaa tunnelmani, koska pystyn taas hengittämään. Puoli vuotta meni odotellessa.
 
Seiska tavoitti Tapion, joka ei halunnut kommentoida rattijuopumustaan millään tavalla. Näin ollen on mahdotonta sanoa, mitä edellä mainitun tviitin, sekä tämän aamuisen rattijuopumustunnustuksen välissä on tapahtunut.
 

"Meni duuni ja parisuhde"

Tapio on aktiviinen Twitterin käyttäjä, jonka julkaisut keskittyvät lähtökohtaisesti urheilun maailmaan. Mies kommentoi usein käynnissä olevia tapahtumia, mutta niiden lomassa mies avaa myös ajatuksiaan omasta elämästään.
 
Lue lisää: Psykiatriseen hoitoon päätynyt Tapio Suominen toipuu hiljalleen: Opettelen arkea ja rakennan pohjaa pikkuhiljaa!
 
Syyskuun alkupuolella Tapio kertoi, että hän on kamppaillut kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa viisi vuotta.
 
- Meni duuni ja parisuhde. Olen käynyt syvällä, lähes pohjalla. Nyt alkaa lopultakin tuntua siltä, että elämä voittaa, kiitos lähipiirini ja hoitohenkilökunnan. Kaiken kokemani jälkeen tunnen olevani vahvempi..
 
Elokuussa Tapio puolestaan kirjoitti toipumisen ottavan koville.
 
- Neljä kuukautta masennusta, joka päivä taistelua. Mielenlääkkeet eivät oikein saa otetta, luvassa lienee taas sähköhoitoa. Ikävä kumppani tämä bipo...
 
Bipolla Tapio tarkoittaa kaksisuuntaisen mielialahäiriön englanninkielistä lyhennettä, joka tulee sanasta bipolar disorder.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »