Uutiset

Tape Valkosella synttärit jouluaattona: Toivon Ferraria ja rakkautta!

18.12.2016 11:12

Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä, 53, ja hänen aviomiehensä, fysiikkavalmentaja ja yrittäjä Tape Valkonen, 55, voivat tällä hetkellä huokaista helpotuksesta.

Pariskunnalla on takanaan rankka vuosi, mutta nyt Tapen viime syksyn kolme kuukautta kestänyt tutkintavankeus ei enää kummittele mielessä.

Tiina ja Tape odottavat jo innokkaasti joulurauhaa.

Tiina Jylhä ja Tape Valkonen The Lookin pikkujouluissa

Emme mässäile jouluna

Tapen lapsilla ja lapsenlapsilla on omat joulumenonsa, joten Tiina ja Tape pääsevät viettämään kahdenkeskistä aikaa Tallinnan-kodissaan. Treenaamista innokkasti harrastava aviopari ei kieltäydy kokonaan herkuista, mutta joulupöydän loihtimisessa on selkeä työnjako.

– Teemme joulunakin sitä samaa kuin muutenkin, eli treenaamme, syömme ja nukumme. Otamme kuitenkin rauhallisesti ja lepäämme kunnnolla. Syömme ihan perinteistä jouluruokaa, mutta kevyempinä versioina. Pullo viiniäkin voi mennä siinä kyytipoikana, Tiina kertoo Seiskalle.

– Meillä on kotona pitkä ruokapöytä, ja istumme sitten siinä molemmat pöydän päissä. Minä en puutu lainkaan ruokaan. Minä vain syön, Tape summaa roolit.

Tapella on syntymäpäivä jouluaattona. Hän ei toivo mitään joululahjaa, mutta pari syntymäpäivälahjaa olisi listalla.

– Minulta ei puutu mitään. On ruokaa ja katto pään päällä. Syntymäpäivälahjaksi toivoisin kyllä Ferrarin ja lisää rakkautta Tiinalta. Toivon, että hän tekisi vähemmän töitä.

Railakkaat venäläisjuhlat

Tiina ja Tape suunnittelevat rauhallista joulua. Se ei välttämättä onnistu, sillä naapurissa asuu venäläisiä, jotka juhlivat joulua railakkaasti isolla porukalla. Tiina ja Tape eivät ole pysyneet villien naapureiden vauhdissa.

– He pyytävät meitä kylään. Yhtenä jouluna tarjolla oli votkaa ja viskiä. Sitten perheen isä ja poika ottivat yhteen ja perunakattilat alkoivat lentää. Venäläisissä perheissä poika ei saa puhua isänsä päälle. Siitä tuli arvovaltakysymys ja syntyi kova kahakka. Me hipsimme siitä sitten kotiin.

 

 

Teksti:Pia Lindroos
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!