fbq
Uutiset
25.04.2017 21:06
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tape Valkonen
Tape Valkonen vaimonsa perässä olevasta stalkkerista: Kuvasi salaa ja tunkeutui kotiimme!
Uutiset
25.04.2017 21:06
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kauneusalalla vaikuttavan Tiina Jylhän ja hänen miehensä, maailmanmestari Tape Valkosen elämää seurataan toukokuussa Frii-kanavalla alkavassa Hinnalla millä hyvänsä -tv-sarjassa.

Reality-sarjan kuvausten aikana vauhtia ja vaaraa pariskunnan elämään on tuonut stalkkeri, joka piinaa Tiinaa omituisilla kuvilla sekä tunkeutui pariskunnan asunnon pihamaalle.

Stalkkerin takia pariskunta joutui hankkimaan Tiinalle henkivartijan.

- Viestejä on tullut aiemminkin, mutta tämä oli siitä ikävä tapaus, että stalkkeri tunkeutui kotiimme. Hän otti parvekkeella kuvia. Emme tiedä, kuka hän on. En ollut kotona välikohtauksen sattuessa, joten Tiina oli hyvin huolissaan omasta turvallisuudestaan. Tiina henkivartija Roger oli meillä töissä muutamia kuukausia, Tape kertoo Seiskalle.

Viron poliisi ei ole Tapen mukaan ottanut asiaa tutkittavaksi, koska mitään rikosta ei ole tapahtunut.

Sarjassa puidaan myös Tapen joutuminen tutkintavankeuteen kolmeksi kuukaudeksi. Häntä epäiltiin törkeästä dopigrikoksesta.

- En muista tutkintavankeudesta juurikaan mitään. Elin kolme kuukautta epätietoisuuden kanssa. Olin huolissani omasta terveydestäni ja bisneksistäni, sillä yksi elinkeinoistani on sponsorisopimukset. Ne ovat jatkuneet onneksi ihan normaalisti, Tape huokaisee.

Asian käsittely jatkuu tulevaisuudessa Helsingin käräjäoikeudessa.

- Se on ikävä asia, mutta tiedän, etten ole tappanut ketään tai tehnyt pahaa.  Kun menen iltaisin nukkumaan, mielessä käy, että mitähän tässä tapahtuu. En pelkää kuitenkaan vankilaan joutumista.

Tape ja Tiina ovat pyrkineet puhumaan kameroilla mahdollisimman rehellisesti elämästään. Myös pariskunnan jälkikasvu esiintyy sarjassa.

- Perhe on meille kaikki kaikessa. Nautimme yhteisestä elämästä Tiinan kanssa.

Pariskunta asuu pitkälti Virossa, mutta työt tuovat Tiinan ja Tapen säännöllisin väliajoin Suomeen.

- Kun olemme kotona Virossa, emme juurikaan liiku missään. Teemme työt puhelimitse ja netin kautta. Kotonamme on kuntosalista lähtien kaikki, joten meillä ei ole tarvetta poistua kotoa. Suomessa käymme suunnilleen viikon välein.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »