fbq
Uutiset
17.08.2018 10:11
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA
Perttu Häkkinen
Tapaturmaisesti kuolleen Perttu Häkkisen kuolinilmoitus julki HS:ssä - valitsi muistosanansa itse: "Nauroi yksin pimeässä ja eli unelmissa"
Uutiset
17.08.2018 10:11
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA

Yleisradion radiotoimittaja, muusikko ja kirjailija Perttu Häkkinen kuoli toissa viikonloppuna tapaturmaisesti vain 39-vuotiaana. 

LUE LISÄÄ: YLE: RADIOTOIMITTAJA PERTTU HÄKKINEN ON KUOLLUT 39-VUOTIAANA TAPATURMASSA

Häkkisen kuolinilmoitus julkaistiin tänään (17.8.) Helsingin Sanomissa. Ilmoituksessa oli koskettava muistolause, joka varmasti kuvasi hyvin edesmennyttä Häkkistä. Hän oli nimittäin  valinnut sen itse jo joulukuussa 2016.

- Nauroi yksin pimeässä ja eli unelmissa.

Häkkisellä oli vaimo ja kaksi lasta.

Rakastettu radioääni

Perttu Häkkinen tunnettiin omasta radio-ohjelmaan Yle Puheella. Lisäksi hän työskenteli myös YleX:llä.

LUE LISÄÄ: Viime yönä tapaturmaisesti kuollut Perttu Häkkinen, 39, esiintyi vielä perjantai-iltana Flow-festivaaleilla

Häkkinen tunnettiin myös musiikistaan. Taiteilijanimeä Randy Barracuda käyttänyt Häkkinen perusti vuonna 1998 elektronisen musiikin yhtyeen Imatran Voiman yhdessä Jaakko Kestilän kanssa. Lisäksi Häkkinen soitti urallaan myös muun muassa yhtyeissä Itäväylä, Tähtiportti ja Boyz of Caligula.

Häkkinen kirjoitti myös Kumpulan kidutusmurhasta kertovan dokumenttiromaanin Hukkuminen. Kirja julkaistiin viime vuonna. Hän oli toisena kirjoittajana myös Valonkantajat: Välähdyksiä suomalaisesta salatieteestä -teoksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »