Uutiset

Tanssiminen jäi Anu Sinisalon elämästä: Haussa hyvä tanssipari!

20.02.2017 21:00

Sorjonen-tv-sarjasta Venla-palkinnon saanut näyttelijä Anu Sinisalo saapui seuraamaan sunnuntai-iltana käynnistynyttä Tanssii tähtien kanssa -lähetystä. Hän oli itse mukana edellisellä kaudella.

- Tiedän aika tarkkaan, mitkä tunnelmat tähtioppilailla on juuri ennen lähetystä. Siinä on niin jotain omaa. Se on vähän kuin suuri ensi-ilta. Itselleni jäi todella hyvät muistot, minkä takia olen hyvällä tavalla kateellinen kymppikauden osallistujille, Anu Sinisalo sanoi.

Anu on pitänyt jonkin verran yhteyttä oman kautensa tähtioppilaisiin ja -valmentajiin.

- En kuitenkaan viikoittain. Olen muutenkin huono tapaamaan viikoittain ketään.

Tanssiminen on jäänyt Anun elämästä lähes kokonaan.

- Jonkun verran tulee tanssittua, mutta nyt en ole juurikaan. Minun pitäisi löytää hyvä tanssipari.

Toteutuiko Venla-kirous?

Kultainen Venla -gaalassa Anu kertoi, että palkinnolla on huono karma. Kun näyttelijä saa palkinnon, loppuvat häneltä usein työt.

- Ei tämä vuosi näytä niin tyhjältä, mitä aluksi ajattelin. Muutamat työt ovat vielä auki. Luvassa on tänä vuonna hyvin erilaisia juttuja: esiintyjäsparrausta ja ohjaamista. Kameratöitä ei ole varmistunut.

Anu Sinisalo ja Inka Kallén


Anu saapui suoraan Tanssii tähtien kanssa -lähetykseen yhdessä näyttelijäystävänsä, TV1:n Presidentti-sarjassa näyttelevän Inka Kallénin kanssa.

- Minun oli tarkoitus tulla alun perin mieheni Antti Reinin kanssa, mutta hän ei nyt ehtinyt, joten tultiin Inkan kanssa. Kun olin kaksi vuotta sitten täällä tanssimassa, Antti oli kannustamassa minua useammassa lähetyksessä. Meillä menee Antin kanssa todella hyvin. Asumme vielä eri osoitteissa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!