Skip to main content
Katso kuva!
Niina Lahtinen.

Tänne eronnut Niina Lahtinen muutti: palasi perheen entiseen kotiin – kuva!

Näyttelijäpari Aku Hirviniemi, 33, ja Niina Lahtinen, 37, ilmoittivat erostaan kesäkuun alussa. Vielä tuolloin kaksikon osoitetiedot menivät saman katon alle Riihimäelle, mutta ero on saanut kaikessa hiljaisuudessa lopullisen niitin Niinan muutettua pois perheen yhteisestä kodista.

LUE: Aku Hirviniemen ja Niina Lahtisen erolle sinetti: Niina jätti yhteisen kodin!

Niinan tukikohtana on loppukesästä saakka toiminut perheen vanha Riihimäen-koti. Kun Aku ja Niina kaksi vuotta sitten muuttivat uuteen omakotitaloon, he laittoivat talon vuokralle. Lainhuutotietojen mukaan Aku ja Niina omistavat molemmat talot edelleen puoliksi.

Ninan talo.

Lyhyt välimatka

Välimatkaa talojen välillä on vain runsaat kaksi kilometriä, mikä helpottaa Akun ja Niinan yhteisen arjen pyörittämistä. Ex-parilla on kaksi pientä tytärtä.

– Vuosi sitten päätimme erota pariskuntana ja jatkaa hyvinä ystävinä, vielä parempina työkavereina ja kahden ihanan tytön vanhempina, Aku ja Niina kirjoittivat Instagram-tileillään kesäkuussa.

Lähipiirin mukaan Niina ennätti ennen vanhan kodin vapautumista majailla riihimäkeläisessä kerrostaloasunnossa. Paluu vanhaan taloon lienee kuitenkin Niinan mieleen.

– Me tykätään asua pienesti, talossa on tunnelmaa. Täällä pidettiin jo 1970-luvulla kovia taiteilijabileitä. Pihasaunakin paloi, Niina kertoi Suomela-lehdelle alkuvuodesta 2014, kun perhe vielä asui vanhassa talossa.


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!