Tangokuningas Aki Samuli ihmettelee some-raivoa: ”Harmittaa tämä negatiivisuus!”

Uutiset | 08.04.2018 10:05

Tangokuningas Aki Samuli kertoi Seiskalle viihtyvänsä navettatöissä. Lisäksi laulaja on saanut lahjaksi oman lehmän, jonka ex-hiihtäjä Keijo Kurttila lahjoitti Akille.

Lue myös: Ex-huippuhiihtäjä lahjoitti tangokuningas Aki Samulille oman lehmän – tässä on Hippu-Mustikki Jipun Tytär! ”Minusta tulee maatalon isäntä”

Aki on ahkera sosiaalisessa mediassa. Hän on avoimesti purkanut tuntojaan muun muassa Facebookissa. Välillä päivityksistä on noussut melkoisia kohuja, mutta Aki kuitenkin suhtautuu asiaan järjellä.

– Välillä kyllä itseäni harmittaa sosiaalisessa mediassa vellova negatiivisuus. Nämä someraivot milloin mistäkin aiheesta lähtevät aina lapasesta ja paisuvat sivuraiteille. Mielipiteitä saa ja pitääkin olla. Pitäisi kuitenkin aina muistaa, että ihmiset kirjoittavat ihmisille, Aki analysoi.

Lue myös: Tangokuningas Aki Samuli itki laivakeikalla - erosi miehestään!

Aki Samuli on muun muassa julkaissut itsestään itkuisen kuvan, arvostellut kovin sanoin artistien saamaa kohtelua keikkapaikoilla ja puolustanut seksuaalivähemmistöjen oikeuksia.

– Some on vahvassa roolissa elämässäni. Pidän siitä, että voin kertoa faneille ja seuraajilleni asioita juuri niin kuin ne ovat, todellinen lehmipoika päättää.

 

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!