fbq
Uutiset
01.09.2014 18:32
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tänään se alkaa: näin asuu Iholla-Esko perheensä kanssa! –  kuvat!
Tänään se alkaa: näin asuu Iholla-Esko perheensä kanssa! – kuvat!
Uutiset
01.09.2014 18:32
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tänään AVA-kanavalla alkavan Iholla-sarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan viiden miehen elämään. Yksi sarjan tähdistä on luokanopettajana työskentelevä Esko, joka haaveilee muuttavansa  Lahdesta takaisin Helsinkiin Karoliina-puolisonsa ja Fiinu-tyttärensä kanssa.   

Karoliina-puolison julkaisemasta Kolmistaan-blogista selviää, että perhe on päässyt muuttamaan takaisin Helsinkiin 55-neliöiseen asuntoon. Asunnossa on kaksi huonetta ja keittiö.

 

 

Esko asuu perheensä kanssa 1940-luvulla rakennetussa huoneistossa, joka on alun perin toiminut toimistotilana.

– Sitten sen annettiin ränsistyä aivan kauheaksi, kunnes muutama vuosi sitten aloitettiin massiiviset saneeraustoimenpiteet. Vanha tehdas muutettiin asuintaloksi. Sellaiseksi, jossa kaikki on tavallaan uutta ja siistiä, mutta jossa talon historiaa ei ole haluttu peitellä. On betonipylväitä, rappaamattomia seiniä ja katossa näkyviä putkia. Niin ja sellaisia vanhoja massiivisia kiviseiniä, joiden ansioista yksikään koti tämän talon sisällä ei ole toistensa kanssa identtinen, Karoliina kertoo blogissaan.

Kun he ostivat asunnon, ei seinillä ollut vaatekaappeja tai makuuhuoneen ja olohuoneen välillä ovea. Perheen tyttären huone on edelleen asunnon ainoa virallinen makuuhuone. He ovat remontoineet asunnostaan näyttävän näköisen.

Koska tarvitsimme säilytystilaa rutkasti lisää, teetimme F:n huoneen kahdelle pitkälle seinälle Inarian vaatekaapit. Sen lisäksi asennutimme F:n huoneen ja olohuoneen väliin oven. Aluksi ajattelin, että pienen kodin lastenhuone tarvitsee äänieristeoven, mutta sen asennus oli mahdotonta ilmastointikanavien vuoksi. Onneksi meteli ei kantaudu tavallisenkaan oven läpi kovin hyvin, joten voimme elellä muualla asunnossa melkoisen normaalilla volyymillä F:n mennessä nukkumaan ennen meitä. Olkkarin ja F:n huoneen välissä on nimittäin kotimme paksuin kiviseinä, joten se eristää ääntä aika mukavasti.

 

Kuvat: Kolmistaan-blogi

Tilaa Seiskan uutiskirje! »