fbq
Uutiset
13.07.2017 14:22
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Vesa Keskinen on mystinen mies.
Tänään 50 vuotta täyttävä Vesa Keskinen on mystinen mies: ”Ihmiset eivät tiedä minusta juuri mitään”
Uutiset
13.07.2017 14:22
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Suomen kuuluisin kyläkauppias Vesa Keskinen juhlii tänään torstaina (13.7.) 50-vuotissyntymäpäiviään. Täyteen tulee puoli vuosisataa, josta valtaosa on kuitenkin täydessä pimennossa suurelta yleisöltä.

Suomalaiset ovat saaneet seurata Vesan touhuja jo lähes parikymmentä vuotta. Kansalaisia on kiinnostanut valtavasti Pohjanmaan peltojen keskellä miljoonabisnestä pyörittävä liikemies, jolla naiset ovat vaihtuneet yhtä tiuhaan kuin kalliit ja nopeat autot, ja joka on sittemmin rauhoittunut seesteiseksi perhe-isäksi – ja siinä sivussa tosi-tv-tähdeksikin.

Kaikesta tästä huolimatta kyläkauppias itse kokee, että vain harva todellisuudessa tietää, millainen mies hän oikein onkaan.

– Ihmiset eivät tiedä minusta oikeastaan juuri mitään. Lehdistä he ovat saaneet lukea, että olen tähän 50:een ikävuoteen mennessä ottanut lähes kymmenen kertaa alkoholia ja että minut on nähty näiden vuosien aikana liikkuvan melkein kymmenen naisen kanssa, Vesa maalailee Seiskalle.

– Sitten he tietävät, että minulla on Suomen suurin tavaratalo ja pari Ferraria tallissa. Siinä taisivatkin olla ne tärkeimmät.

Mutta Vesa ei olisi Vesa, ellei kainalosta löytyisi bisneksiin liittyvää ketunhäntää.

– Isänpäiväksi on tulossa myyntiin Vesa Keskisen paljastuskirja. Suomen kansalla riittää sen sisällössä ihmettelemistä! Vesa lupaa ja jatkaa:

– Minä en ole sen kirjan kirjoittaja. Olen antanut sen kirjan toteuttamiseen käyttöön muun muassa kaikki ne keräämäni noin 150 paksua mapillista lehtileikkeitä. Sen kirjan luettuaan ihmiset tietävät minusta melkein kaiken. Paljon enemmän kuin niiden mappien sisältö on.

Vesa Keskinen on mystinen mies.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »