Tami Tamminen turvautui juristiin – penää saataviaan Selänne-kirjailijalta!

Tami Tamminen turvautui juristiin – penää saataviaan Selänne-kirjailijalta!

10.11.2015 17:46

Kiekkolegenda Teemu Selänteestä viime syksynä ilmestyneen kirjan kirjoittanut Ari Mennander on ajautunut talouskurimukseen. MTV3:n urheilu-uutisten ankkurinakin muistetun urheilutoimittajan talousvaikeudet nousivat esille Teemu-kirjan jälkipyykin myötä.

Kirja osoittautui myyntimenestykseksi. Se oli viime vuonna ylivoimaisesti myydyin tietokirja lähes 80 000 kappaleella, mutta siitä huolimatta hanketta tukeneet eivät ole saaneet senttiäkään.

 

 

Eräs näppejään nuolemaan jääneistä on kiekkopersoona Juhani "Tami" Tamminen.

- Kyse on huomattavasta summasta. Lainasin ystäväni kanssa Arille rahaa kirjan tekoa varten. Kun rahaa ei alkanut kuulua takaisin, laitoimme lakimiehen asialle, selventää Tamminen Seiskalle.

- En ole siinä luokassa miljonääri, että voisin vipata ihmiselle rahaa ilman vakuutta, hän hymähtää.

 

Välirikko

Kiista on aiheuttanut välirikon vuosia yhteistyötä tehneiden Tamin ja Arin välille.

- Ihmisillä on vaikeuksia. Ymmärrän sen, mutta siinä tapauksessa otetaan puhelin käteen ja puhutaan mies miehelle, eikä anneta väärää tietoa, Tamminen laukoo.

 

100 000 euron ulosotot

Mennanderin pahoin velkaantuneen Mennu-Media Oy:n saneeraushakemusta käsiteltiin taannoin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Oikeudessa paljastui miehen pantanneen kirjan tuottoja omien henkilökohtaisten velkojen vakuudeksi. Ulosottoviraston papereista selviää Arilla olevan vireillä olevia ulosottoasioita vajaan 100 000 euron edestä.

Helsingin poliisi on aloittanut esitutkinnan koskien Mennanderin talousepäselvyyksiä, mutta ei ota kantaa mahdollisiin nimikkeisiin.

 

 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!