Uutiset
Katso kuvat!

Tämän tyrmäävän neidon äiti valittiin Euroopan kauneimmaksi – tunnistatko keiden julkkismammojen lapset esiintyvät kuvissa? Testaa tietosi!

12.05.2019 10:01

Tänään sunnuntaina (12.5.)  juhlitaan äitejä ja äidinmielisiä. Juhlapyhän kunniaksi Seiska teki visan, jossa lukijat saa arvuutella kuka on kenenkin äiti. 

Joidenkin julkkismammojen jälkikasvu on ollut enemmän julkisuudessa, toisten puolestaan vähemmän. 
Vihjeiden avulla voit arvuutella, kenen äiti on kyseessä. 

1. Näyttely verissä

Äitini nousi koko kansan tietoisuuteen 90-luvulla, kun hänellä oli merkittävä rooli menestyselokuvassa. 
Sittemmin hän on näytellyt sekä ohjannut lukuisia merkittäviä elokuvia. Olen myös äitini tavoin näyttelijä.

Ella

2. Kauneutta kaksin kerroin

Äitini oli yksi 90-luvun seuratuimpia julkisuuden henkilöitä. Hän työskenteli mallina ja televisiojuontajana. Oma intohimoni on fitness-urheilussa.

Netta

3. Euroopan kaunein

Äitini valittiin vuosikymmeniä sitten Euroopan kauniimmaksi naiseksi. Sen jälkeen hän on luotsannut lukuisia televisio-ohjelmia ja ollut julkisuudessa tähän päivään saakka. Meillä on rakas yhteinen harrastus, hevoset. Olen myös itse osallistunut eri kauneuskilpailuihin.

Makkyla

4. Poika ja äiti

Äitini oli vasta 17-vuotias, kun hän pääsi opiskelemaan näyttelemistä. Hänen yksi näkyvimmistä rooleista oli 90-luvun lopussa supersuositussa kotimaisessa sarjassa. Viime aikoina hänet on nähty teatterilavoilla.

Samuli

 

5.Tanssijamamma

Äitini on tunnettu tanssija ja koreografi. Hän meni naimisiin viime vuonna tunnetun laulajan kanssa. Minut on nähty puolestaan elokuvissa, kuten Tuntematon mestari, jossa esitin yhtä pääroolia. Isoveljeni on myös näyttelijä.

Amos

6. Kaksi marjaa!

Äitini ja minä olemme kuin kaksi marjaa! Olemme molemmat näyttelijöitä, ja komedia luonnistuu meiltä kuin itsestään. Ensiesiintymisensä televisiossa hän teki Vesa-Matti Loirin parina vuonna 1969.

Tanhupallo

7. Haaveissa sama ura 

 Äitini on yksi iskelmätaivaan kultakurkuista, ja hän onkin kappaleillaan purrut korvaan ja tahtonut sinua vierelleen. Itse opiskelen media-alaa, ja haaveissa olisi äidin jalanjälkiä seuraaminen.

Milena

8. Äiti oikea himohiihtäjä

Äitini näytteli seitsemän vuotta kotimaisessa saippuasarjassa, tosin uransa hän aloitti jo 80-luvulla eri ohjelmissa. Hän on myös oikea himohiihtäjä. Itse en ole seurannut äitini jalanjälkiä, sillä olen entinen poliitikko ja nykyisin kirjailija.

Rosa

9. Näyttelijä kertaa näyttelijä

Olen seurannut äitini jalanjälkiä näyttelijäuralla. Äitini meni naimisiin näyttelijän kanssa ollessani nelivuotias. Sain tuolloin veljekseni neljä vuotta vanhemman pojan, joka on nykyään yksi suomen kirkkaimmista tähdistä niin juontajatöiden, bändinsä kuin näyttelemisen takia.

Kata

Vastaukset: 

Äidit
Tiina Lymi (vas.) on numero 1 eli Ella Lymin äiti. Seurapiirikaunotar Anne Hedman on fitness-tähti Netta Suikkasen  (2) äiti. Ex-missi Riitta Väisänen on Sofia Mäkkylän (3) äiti. 
Mammat
Marja-Leena Kouki (vas.) on numeron 4 eli Samuli Edelmannin äiti. Hanna Brotherus on Amos Brotheruksen (5) äiti. Titta Jokinen on Kiti Kokkosen (6) äiti. 
mamma
Iskelmälaulaja Meiju Suvas (vas.) on Milena Suvaksen (7) äiti. Anneli Ranta on Rosa Meriläisen (8) äiti. Riitta Havukainen on Katariina Havukaisen (9) äiti. Katariinan velipuoli on Roope Salminen

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!