Tämän takia Frederik, 74, paiskattiin Bahamalla karuun putkaan: Luultiin vakoojaksi – pääsi vapaaksi 4 000 euron lunnasrahoja vastaan!

Uutiset | 27.10.2019 07:05

Laulajalegenda Frederik, 74, joutui hiljattain lomallaan ikävään tilanteeseen, kun hänet passitettiin Bahamalla putkaan.

Reetu oli mennyt yhdysvaltalaisten ystäviensä pikaveneellä Floridasta Bahamalle ja luuli pääsevänsä maihin muitta mutkitta, mutta toisin kävi.

Lue lisää: Tulli nappasi! Laulaja Frederik, 74, paiskattiin käsiraudoissa putkaan Bahamalla - lomamatkalle järkyttävä käänne!

Rantauduttuaan Reetu ja kumppanit painelivat ilmoittautumaan Bahaman tulliviranomaisille. Saarivaltioon saapumisen kun piti olla pelkkä muodollisuus.

– Ajattelin automaattisesti pääseväni maihin siinä missä muutkin, mutta enpäs päässytkään.

Iskelmäorin yhdysvaltalais- ystävillä oli hävyttömän tehokas moottorivene. – Neljällä 350-heppaisella moottorilla pyyhkäisi vauhdilla Bahamalle, Frederik kehaisee.
Iskelmäorin yhdysvaltalaisystävillä oli hävyttömän tehokas moottorivene. – Neljällä 350-heppaisella moottorilla pyyhkäisi vauhdilla Bahamalle, Frederik kehaisee.

– Jenkkikavereillani ei ollut mitään ongelmia, mutta virkailijat kyselivät, että mikäs tämä suomalainen kundi oikein on. Kaverini kertoivat, että se on Frederik, ihan turisti!

Turistiviisumille ei ollut tarvetta, mutta tuhoisan Dorian-hirmumyrskyn aiheuttaman poikkeustilan vuoksi suomalaisen humppakuninkaan olisi kuulemma pitänyt ilmoittaa tulostaan etukäteen konsulaattiin.

Lue myös: Ei voi olla totta! Miamissa lomaileva Frederik, 74, iski silmänsä tenniksen amerikkalaiseen supertähteen Serena Williamsiin: ”Ihana, isopyllyinen nainen!”

Vakooja-Reetu?

Tulliviranomaiset olivat jo ennen laituriin tuloa nähneet Frederikin räpsivän moottoriveneessä kuvia. Otokset tulivat puheeksi Reetun jouduttua viranomaisten syyniin.

– He ihmettelivät passiani ja olivat ärsyyntyneitä siitä, että tällainen vieraan maan vakooja räpsii hirmumyrskyn jäljiltä kuvia. Jenkkikavereilleni he eivät sanoneet mitään, mutta meikäläinen lyötiin rautoihin, Reetu väittää.

– Sanoin, ettei tämän ikäisen jätkän käsiä tarvitsisi raudoittaa selän taakse. Mutta niin vain pistivät tyrmään!

Lue lisää: Laulaja Frederikin, 74, raju putkatilitys: virui sellissä kaksi vuorokautta karuissa olosuhteissa – ”P**keleen kuuma ja pieni koppi!”

Tuhansien lunnasrahat

Bahamalainen putka oli Reetun sanojen mukaan ”perkeleen kuuma ja pieni koppi".

– Viruin siellä lähes kaksi vuorokautta. Yö sellissä oli aivan perseestä, ja sain syödäkseni vain vihannessoppaa, joka ei ollut kummoista.

Lue myös: Väsymätön iskelmäori Frederik, 74, ja tennistähti Serena Williams, 38, työntelevät ostoskärryjä yhdessä ”kuin vanha aviopari” – joko Serenan miljardöörirakkaan pitää olla huolissaan?

Samaan aikaan kun laulajalegenda virui sellissä, hänen yhdysvaltalaisystävänsä selvittelivät hänen tilannettaan.

– Lopulta meidän piti maksaa 4 000 euron lunnasrahat, ja pääsin helvettiin sieltä, Reetu väittää.

Hän selittää Bahamalla toimivan samanlaisen takuusysteemin kuin Yhdysvalloissa.

Testaa tietosi: Tiedätkö kaiken uransa lopettavasta Frederikistä? Minkä lajin SM-mitalisti hän on? Testaa tietosi huikeassa Reetu-tietovisassa!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Frederikin kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!