Tämän julkkismiehen vuoksi Vuokko Hovatta jätti Eero Ahon - kuva!

Uutiset | 08.01.2014 17:31

Laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta paljasti syyskuussa Me naiset -lehdelle, että hän ja näyttelijä Eero Aho ovat eroneet. Vuokko kertoi haastattelussa asuvansa nyt kaksin yhdeksänvuotiaan Hertta-tyttärensä kanssa Helsingin Hämeentiellä.

 

Tämä ei kuitenkaan pidä täysin paikkaansa, sillä Vuokko unohti mainita jutussa, että samassa asunnossa asui jo tuolloin hänen uusi muusikkorakkaansa Markus ”Zarkus” Poussa (kuvassa alla).

Zarkus ei ole vielä päivittänyt virallisia osoitetietojaan Vuokon luokse, mutta esimerkiksi Fonectan Finder-palveluun hän on jo ilmoittanut uudeksi osoitteekseen Vuokon asunnon.

–Zarkus on jo varsin tuttu näky talossa, eikä kellään liene enää epäselvyyttä siitä, kenen luona komistus asuu, naapurustosta kerrotaan.

 

Naapureiden lisäksi myös Seiskan paparazzi bongasi Zarkuksen useasti joulunalusviikolla Vuokon asunnolta. Vuokkoa ei bongattu, mutta Zarkus kulki omien avaimien kanssa rapun ovesta aamuin illoin. 

 

Tuplakolmiodraama

Seiskan saamien tietojen mukaan Vuokon ja Zarkuksen suhde on kestänyt jo useita kuukausia. Suhteen alku oli varsin dramaattinen, sillä sen alkaessa Vuokko oli vielä yhdessä näyttelijä Eero Ahon (kuvassa alla) kanssa.

 

Vuokon suhde Zarkukseen oli aluksi Eerolle iso järkytys. Mies masentui uutisesta niin pahoin, että hukutti suruaan rankalla juhlimisella. Kesällä Vuokko ja Zarkus joutuivatkin viettämään paljon aikaa Vuokon siirtolapuutarhamökillä, koska Eero asui vielä Vuokon kämpässä.

Myös Zarkuksen puolelta suhde täytti kolmiodraaman ainekset. Zarkuksen ja Vuokon suhde jatkui kuukausia samaan aikaan, kun Zarkus eleli vielä avoliitossa pitkäaikaisen puolisonsa kanssa.

Zarkuksen ex-puoliso on nimeltään Minna Vainikainen (kuvassa alla) ja hän on ammatiltaan teatteriohjaaja.

 

 

Hän työskentelee Savonlinnan oopperajuhlilla. Seiskan tietojen mukaan Zarkus kertoikin Minnalle Vuokosta juuri kyseisillä oopperajuhlilla heinäkuussa.

 

Eero tapailee toimittajaa

Seiskan tietojen mukaan Zarkuksen ja Vuokon suhde on nyt varsin vakaalla pohjalla. Pari tuntuu löytäneen toisistaan todelliset sielunkumppanit, sillä heitä yhdistää muun muassa matkailu. Pari on nimittäin suuntaamassa lähipäivinä kuukauden mittaiselle sapattimatkalle Kaukoitään.

Myös Eerolla puhaltavat nyt uudet tuulet elämässä. Hänen nimittäin kerrotaan viihtyvän erittäin hyvin erään tunnetun tv-toimittajan kanssa.

–Tota... mä en nyt vastaa tohon, mä olen keskellä tässä työpäivää, sori… mulla on toinen puhelu tässä auki, rouva lausui Seiskalle.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!