Katso kuvat!

Tämän hipsterimmäksi ei Flow-muoti mene! Kohukatti jakoi Seiska-lippiksiä ja -kasseja helsinkiläisfestarilla: sai huiman vastaanoton – katso hauskat kuvat!

Uutiset | 17.08.2019 14:31

Helsingin Suvilahdessa järjestettävät Flow-festivaalit keräävät vuosittain tyylitietoisen ja urbaanin kansan juhlimaan loppukesää.

Loistavasta bisnesvaistostaan tunnettu Seiskan Kohukatti päätti ilostuttaa festarikansaa kesän kuumimmalla asusteilla, Seiska-lippiksillä ja kangaskasseilla. 

Ja voihan kissanviikset, nehän menivät kaupaksi kuin häkä!

Hellään syleilyyn

Kohukatin lähdettyä Seiskan toimituksesta ei mennyt kauaa, kun ensimmäiset juhlijat tarttuivat hänen haaviinsa.

Festarialueelle menevän tien varteen oli saapunut seurue, joka oli laittanut leirin pystyyn, ja meno oli kuin Tallinnan-laivalla. 

Jaettuaan lippikset Kohukatti pääsi festarijuhlijan hellään syleilyyn. Nyt ei kuitenkaan auttanut jäädä seurustelemaan, vaan työtä oli jatkettava. 

Viisipäinen seurue oli pystyttänyt leirin festarialueen läheisyyteen. Tapio Savolainen, Sampo Virtanen, Toni Petteri, Peppi Helin ja Marko Visma ottivat Kohukatin avosylin vastaan.
Viisipäinen seurue oli pystyttänyt leirin festarialueen läheisyyteen. Tapio Savolainen, Sampo Virtanen, Toni Petteri, Peppi Helin ja Marko Visma ottivat Kohukatin avosylin vastaan.

 

Tapasi julkkiksen!

Kohukatin ja hänen apulaistensa matka jatkui seuraavaksi pääporteille. 

Kohukatilla meinasi mennä kattimehut väärään kurkkuun, kun häntä vastaan tuli yksi Suomen suosituimmista bloggaajista, Natalia Salmela.

Natalia otti Kohukatin vastaan kuin vanhan ystävän. 

– Jos kyseessä on Kohukatti, niin enhän voi muuta kuin suostua kuvaan, Natalia naurahti.

Kohukatilla oli hännässään pitelemistä, kun vastaan käveli suosikkibloggaaja Natalia Salmela, joka otti kissan vastaan kuin vanhan ystävän.
Kohukatilla oli hännässään pitelemistä, kun vastaan käveli suosikkibloggaaja Natalia Salmela, joka otti kissan vastaan kuin vanhan ystävän.

Kohukatilla karvainen syli

Kohukatti oli ainakin omasta mielestään festarialueen yksi suosituimmista tapauksista, sillä yhteiskuvilta ja halauksilta ei voitu välttyä.

Festarialueen läheisyydessä lapsensa kanssa päiväkävelyllä ollut äiti halusi pienokaisensa ja Kohukatin yhteiskuvaan. Katti ei aikaillut, vaan nappasi suloisen vauvan karvaiseen syliinsä.

Kohukatin karvaiseen syliin pääsi myös pieni vauva, joka oli äitinsä kanssa päivä- kävelyllä. 
Kohukatin karvaiseen syliin pääsi myös pieni vauva, joka oli äitinsä kanssa päiväkävelyllä. 

Katti kaatui

Perjantai oli hyvin kuuma ja helteinen. Vaikka Kohukatti nauttikin ohjeiden mukaan säännöllisesti kattimehua, helteisen sään seurauksena sitä tuli nautittua kuitenkin liikaa.

Kohukatin kunto alkoi heikentyä, eikä kävelystä tahtonut tulla mitään. Yhtäkkiä vintti alkoi pimentyä ja silmissä alkaa näkyä pikkuhiiriä. Hupsista keikkaa, Kohukatti makasi maassa kintut suorina.

Katti
Myös turistit innostuivat Kohukatista ja sen jakamista lahjoista. Tätä nykyä Seiska-lippiksiä voi nähdä siis Japanissa saakka!

Tärkeä tehtävä

Onneksi paikalle saapuu kaksi pelastavaa enkeliä, Silja Petäjäinen ja Krista Löf. Kaverukset saivat kuin saivatkin kuumudesta pökränneen Kohukatin ylös maasta.

Kulaus kattimehua ja taas menoksi! Kohukatilla oli vielä tärkeä tehtävä kesken: jakaa Flow-kansalle kaupungin päheimmät lippikset.

Flow Katti
Kohukatti kaatua humpsahti maahan. Onneksi paikalle riensi pelastavat enkelit, Silja Petäjäinen ja Krista Löf, jotka nostivat katin tolpilleen.

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!