Hyppää pääsisältöön

Tämän hetken kovin suomalainen tyrmäyskone Siperiasta: Tyrmäysvoima on luonnonlahja – video!

Seiska näyttää Pro Boxing Team Finlandin järjestämän nyrkkeilyillan suorana helmikuussa.

Ammattinyrkkeilyssä on aina pieni joukko nyrkkeilijöitä, joiden lyönnit näyttävät tyrmäävän vastustajan kuin vastustajan. Valtaosa ei vastaava lyöntivoimaa saavuta, vaikka sitä koko elämänsä treenaisivat.

Genetiikka on siis merkittävä tekijä nyrkkeilijöiden tyrmäysvoimassa. Sitä mieltä on myös tämän hetken kuumin suomalainen tyrmäyskone, 27-vuotias Gennandi Mentsikainen

– Minulle se on luontaista, enkä ole sitä erikseen harjoitellut. Se varmaan tulee venäläisiltä juuriltani, Gennandi toteaa. 

Tavoitteena Euroopan mestaruus

Gennadi syntyi Siperiassa ja muutti Suomeen 3-vuotiaana. Otteluita hänellä on takanaan kahdeksan, joista hän on voittanut kuusi. Niistä kaikki paitsi yksi ovat tulleet tyrmäyksellä.

Viimeisin oli melkoinen suoritus, kun hän kävi Unkarissa vieraskehässä tyrmäämässä vastustajan, jolla oli takanaan peräti 61 ammattinyrkkeilyottelua. Gennandin tavoitteena on tyrmätä itsensä Euroopan mestariksi. Nyrkkeilyn pariin hän päätyi, kun koulun liikunnanopettajaksi sattui pitkänlinjan nyrkkeilyvaikuttaja Ervin Kade.

Katso Gennandin videoesittely!

Seiska näyttää Samulin ottelun verkkosivuillaan ilmaiseksi. Vantaa Boxing Night -tapahtuma käydään Myyrmäen Urheilutalolla 2.2.2019. Ovet avataan klo 17. Ottelut alkavat klo 19.


Teksti:
sami sinokki
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!