Tämäkö aiheutti Tauski Peltosen karmean tartunnan Gambiassa? ”Ehkä sain pöpön sellaisesta”

Uutiset | 18.02.2019 07:47

Seiska kertoi viime viikolla iskelmäveijari Tauski Peltosen, 56, tuskallisesta kärsimyksestä. Laulaja sai Gambian-lomaltaan painajaismaisen tuliaisbakteerin.

Lue lisää: ”Tärisin, rukoilin ja huuto-oksensin!” Gambiasta saatu tartunta vei Tauskilta jalat alta - Jimmy-poika, 20, kuskasi isänsä sairaalaan – ”Luulin, että kuolen!”

Kurimuksen kestettyä 10 vuorokautta Tauski sai lopulta hieman kiinteää ravintoa pysymään sisällään. Siitä alkoi hidas toipuminen, joskin olo oli pitkään heikko.

– Edellisen Gambian-reissuni jälkeen vuonna 2014 jatkoin lentoasemalta suoraan sairaalaan letkuihin 40 asteen kuumeessa. Se pöpö jylläsi kolme päivää. Ajattelin, ettei sellainen voisi enää uusiutua, mutta se olikin kevyt tauti tämän rinnalla!

Lue myös: Tauski Peltonen sai Gambian-lomalta epämiellyttävän tuliaisen - matkalle painajaismainen päätös: ”Aivan järkyttävää!”

Tauskilla ei ole aavistustakaan, mistä tämänkertainen pöpö mahtoi tulla. Hän kertoo, ettei taatusti astunut jalallakaan turistialueen ulkopuolelle. Käsidesiäkin kului laulajan mukaan litratolkulla.

– Rakastan merenherkkuja. Tiikerikatkaravut ovat siellä se juttu, joten voi olla, että sain pöpön sellaisesta. Tai sitten jostain majoneesista, en tiedä. Gambiaan lähtiessäni minulla oli 24 eri rokotetta, mutta nekään eivät auttaneet.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!