Katso kuva!

Tämä yllätti opetusministerin – Li Andersson hehkutti äidiksi tulemista: ”Tulen kantamaan sitä mukanani loppuelämän”

Uutiset | 20.01.2021 20:31

Opetusministeri Li Andersson, 33, on käynyt läpi tunteiden vuoristorataa viime viikkoina tuoreena äitinä. Hänen esikoislapsensa syntyi tammikuun alussa. 

Kansanedustaja kertoi Instagram-tilillään yllättyneensä siitä, ettei synnytykseen valmistautuessa huomioitu henkistä puolta. 

- Kukaan ei juurikaan puhunut siitä minkälaiseen tajuttomaan tunnemyrskyyn sitä joutuu, ja että myös emotionaaliseen puoleen voi ja pitää valmistautua. Kun loputon onni ja huoli vuorotellen valtaa koko olemuksesi, ei ole mikään ihme, että tunteet käyvät synnäreillä suuriksi, Li kertoi.

Lue myös: Li Anderssonin esikoinen syntyi - julkaisi kuvan pienokaisen kanssa: ”Olemme maailman onnellisimmat” 

Kaikesta huolimatta Li on hyvin kiitollinen kaikista suurista tunteistaan ja siitä, että sai jakaa ne puolisonsa kanssa. 

Poliitikon hämmennys ei kuitenkaan loppunut sairaalaan, sillä hän on iloisesti yllättynyt lapsien oppimisnopeudesta. 

- Jatkuvaa ihmetystä on myös herättänyt se, kuinka valtavan nopeasti nuo pienet ihmiset kehittyvät. Päivässä tai kahdessa jo tilanteet ehtivät muuttua, yksi vaihe seuraa toista ja koko ajan hirveästi uutta mihin asennoitua. Kaikista hurjinta ja suurinta on kuitenkin se, kuinka paljon pientä ihmistä voi rakastaa. Se tunne kun huomaa ja tajuaa, että oma syli on se, mikä parhaiten lohduttaa vatsavaivoista kärsivää pientä. Tulen kantamaan sitä mukanani loppuelämän. Mikä etuoikeus, että voi pystyä sellaiseen, Li iloitsi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Li Andersson (@lindrssn)

Lue myös: Opetusministeri Li Andersson raskaana! Esikoislapsi tulossa Juha-rakkaan kanssa - "On vaikea löytää sopivia sanoja"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Li Andersson (@lindrssn)

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!