Katso videot!
Jenny Helenius hyppasi Mustangin rattiin.

Tämä video on nähtävä: uskomaton yllätyskäänne! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, antaa koko ruusukimpun Seiskan toimittajalle – tuliterä Mustang tekee tehtävänsä

27.10.2018 12:42

Taivaalta tihuttaa veemäistä syyssadetta. Lokakuinen Helsinki on kolea, ja uskomattoman upean Jenny Heleniuksen mieli apea. Syykin on selvä: Suomen Bachelorette -ohjelmasta tutun kaunottaren kädessä on yhä kokonainen ruusukimppu.

Mistä löytyisi salskea uros, jolle kaikki ruusut ojentaa?

Kuten niin monta kertaa ennenkin, Seiska on aina paikalla. Tällä kertaa asialla on toimittaja Eetu Ampuja, joka ei herrasmiehenä aio jättää Jennyä koleaan syyskeliin yksinään seisoskelemaan. Ampujan alla hyrrää näet tuliterä Ford Mustang.

Ja kuinkas ollakaan: uutuuttaan kiiltävä oranssi menopeli yhdistettynä toimittajan imelään partaveteen ja järkyttävään takapiiskaan ovat petollinen yhdistelmä. Sitä ei edes unelmien poikamiestyttö voi vastustaa.

 

Mustangin muskelit tekivät vaikutuksen Jennyyn. – Onhan tämä kieltämättä vähän erilainen auto kuin oma Nissan Micrani.
<em>Vroom vroom! Jennylle teki hyvää päästä leipomaan Mustangin rattia. V8-moottori ja 450 hevosvoimaa murisivat nätisti, kun tyrmäävä turkulaisblondi testaili 100 000 euron menopeliä Helsingin Lauttasaaressa.</em>

 

– Ohhoh… Haluaisitko ottaa vastaan kaikki nämä ruusut? Jenny utelee toimittajalta.

Ja näin päästään vauhtiin! Seiska vei Jennyn niin mieluisalle syysajelulle, ettei Suomen Bachelorette malttanut itsekään olla testaamatta autoa. Itse asiassa kuski vaihtuu lähes välittömästi, kun ruusut saanut toimittaja tekee tilaa ja Jenny leipoo rattia.

– Aikamoinen auto. En olekaan ennen ajanut Mustangilla, Jenny innostuu.

– Hauskaa päästä vähän tuulettumaan!

Katso oheinen must see -video sateisesta syysajelusta!

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!