fbq
Uutiset
04.06.2018 21:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Bess
Tämä kaunotar on Tempo-kappaleen takana – hitti aiheuttaa keikoilla melkoista hysteriaa: Kappale syntyi yhtenä levottomana maanantaina!
Uutiset
04.06.2018 21:31
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Helsinkiläinen artistitulokas Bess, oikealta nimeltään Essi, räjäytti potin julkaisemalla viime syksynä runsaasti radiosoittoa saaneen Tempo-kappaleen.

-  Kappaleen suosio yllätti minut täysin, sillä en osannut odottaa siitä niin isoa hittiä. Olen aina yhtä hämmentynyt, kun se soi radioissa tai yökerhoissa, Essi kertoi Seiskalle Mannerheimin lastensuojeluliiton muotinäytöksessä.

Bess on tehnyt kappaleen yhdessä tuottajansa, Elokuu-yhtyeestäkin tutun artistin Antti Hakalan alias Nopsajalan kanssa.

- Kappale syntyi yhtenä levottomana maanantaipäivänä, kun olimme studiolla Nopsajalan kanssa. Nopsajalka oli tehnyt pohjan, mutta teimme melodian ja sanat yhdessä.

Kappaleen ilmestymisen jälkeen Bessillä on riittänyt keikkaa.

- Jengi on saattanut ujostella alkukeikan, mutta tunnelma on räjähtänyt, kun Tempo on lähtenyt soimaan. Se nostattaa joka kerta tunnelman, ja lavan edustalle tulee tanssivien ihmisten vyöry, Bess naurahtaa. 

 

 

BessUniversal Musicin kanssa levytyssopimuksen solmineen Bessin on tarkoitus julkaista uutta materiaalia vielä ennen juhannusta.

- Olemme aloittaneet esikoislevyni työstämisen keikkailun lomassa. Aloitimme keikkailemisen tammikuussa, ja pääsin nauttimaan ensimmäisestä vapaasta viikonlopusta vasta toukokuussa. Kesäksi on myyty festarikeikkoja!

 

Bess esiintyi Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämässä muotinäytöksessä. Lavalla nähtiin myös Vain elämää -ohjelmasta tuttu Mira Luoti.Bess kertoo, että ystävät puhuttelevat häntä edelleen hänen oikealla nimellään.

- Taiteilijanimi tulee oikeasta nimestäni sekä pianon epäloogisesta koskettimesta. Bessi on myös egyptiläinen kääpiöjumala, joka suojelee tanssia, taiteita, hedelmällisyyttä ja naisia.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »