Katso kuvat!

Tämä Ensitreffit alttarilla -pariskunta näyttää kuin vastarakastuneilta - lemmenloma Dubaissa! Katso kuvat!

Uutiset | 19.12.2018 14:25

Ensitreffit alttarilla -suosikkisarjassa esimerkiksi muodista ja paljastavista vaatteista kinastelleet Heikki ja Miina ovat saaneet pidettyä avioliittonsa kasassa. Itse asiassa toukokuussa naimisiin mennyt pariskunta lomaili äskettäin Dubaissa, jota Heikki on kutsunut sosiaalisessa mediassa minilomaksi. 

Taustaa: Ensitreffit alttarilla -Miina valloitti Twitter-kansan sydämen – Rosalle sataa kovaa kritiikkiä: ”Miten meni noin niinku omasta mielestä?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aavikkosafari #dubai #miniloma #privilegedlife

Henkilön Heikki Palviainen (@heikkipalviainen) jakama julkaisu

Aurinkoiset ja onnelliset lomakuvat ovat keränneet runsaasti tykkäyksiä, mutta myös kommentteja niin Ensitreffit alttarilla -sarjan kuin itse pariskunnan faneilta. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Heikki kritisoi vaimonsa pieniä vaatteita: ”Tissit pursuaa tästä!” – Miina: "Mitä hel**ttiä?!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beduiinit. #Dubai #aavikkosafari #miniloma #privilegedlife

Henkilön Heikki Palviainen (@heikkipalviainen) jakama julkaisu

– Oi minä niin toivon, että olette edelleen yhdessä ja onnellisia monen monta vuotta

– Olette ihana pari. Onnea ja rakkautta tulevaisuuteenkin. 

Kommenteissa todetaan useampaan kertaan, kuinka Heikkiä ja Miinaa pidetään Ensitreffit alttarilla -kauden parhaimpana parina. Nöyrä kun on, Heikki on vastannut tukijoilleen diplomaattisesti kaikkia kehuen.

– Ei ole parasta, vaan erilaisia pareja. Ohjelmassa sinkuiksi jääneetkin ovat olleet rohkeita, vaikka saavat vähemmän positiivista huomiota.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!