Tältä näyttää arkitotuus juontajakaunotar Tuija Pehkosesta: ”Aamulla peilistä katsoi tällätyn naisen sijaan vähän räjähtänyt hirviö"

Uutiset | 18.04.2019 15:01

NRJ:n radioäänenä julkisuuteen noussut Tuija Pehkonen on muutaman viime vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimpana naisjuontajana.

Tuija on uransa aikana juontanut muun muassa televisio-ohjelmia kuten Suomen ihanimpia häitä, Huippujengiä sekä Tanssii tähtien kanssa

Kaikki ohjelmat vaativat huoliteltua ulkonäköä, jonka vuoksi maskeeraajien tuolissa istuminen on Tuijalle enemmän kuin tuttua hommaa. 

Lue myös: Vau, Eero Ettala julkaisi vähäpukeisen kuvan rakkaastaan Tuija Pehkosesta – katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tälläys vs totuus. Tässä ammatissa saa istua taiturimaisten meikkaajien tuoliin niin usein, että sitä tulee melkein arkipäivää. Kun tänään aamulla peilistä katsoi tuon 2h tällätyn naisen sijaan vähän räjähtänyt hirviö, mietin että toivottavasti kukaan (minä mukaanlukien) ei ikinä, koskaan vertaa itseään siihen naiskuvastoon, mitä meille usein mediassa (ja somessa) esitellään. Se tälläytyminen on ihanaa leikkiä, jonka vietäväksi on kiva heittäytyä. Esimerkiksi nää @eevalehti -kuvaukset oli aikanaan ihan huimat! Mutta toivottavasti kukaan ei ajattele, että se olisi todellisuus, koska sitä se ei ole. Tänään mulla oli superhuono aamu. Hormonit vissiin vie mukanaan ja silmäpussitkin roikkui herätessä polvissa saakka. (Pakastimessa kylmenneet lusikat on paras lääke niihin.) Onneksi tiedän näinäkin aamuina, että mulla on elämässä paljon tärkeämpiä juttuja, joiden varaan rakentaa. Koti, jossa on paljon rakkautta. 🏠 Ystävät, joilla on oputtomasti ymmärrystä. Työ, josta saan isoja onnistumisia. 🎥🎧🎤Perhe (2-vuotias kummipoika soitti mulle eilen itse ekaa kertaa ikinä! 🙌🏼) Ja ehkä kaikkein tärkeimpänä, tasapaino, joka pikkuhiljaa alkaa löytyä elämään. Näistä asioista oon superkiitollinen tänään. Ja tuosta litran kahvikupposesta, jonka just vetäsin nassuuni. ☕️ Aurinkoa torstaihin, tyypit! ☀️

Henkilön Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) jakama julkaisu

Meikitön totuus

Kiirastorstaina 18. huhtikuuta Tuija julkaisi Instagram-tilillään kaksi kuvaa.

Toinen on otos Eeva-lehden kuvauksista ja toinen on otettu täysin tavallisena aamuna. 

- Tässä ammatissa saa istua taiturimaisten meikkaajien tuoliin niin usein, että sitä tulee melkein arkipäivää. Kun tänään aamulla peilistä katsoi tuon 2h tällätyn naisen sijaan vähän räjähtänyt hirviö, mietin että toivottavasti kukaan (minä mukaanlukien) ei ikinä, koskaan vertaa itseään siihen naiskuvastoon, mitä meille usein mediassa (ja somessa) esitellään. Se tälläytyminen on ihanaa leikkiä, jonka vietäväksi on kiva heittäytyä. 

Tuija kuitenkin painottaa ja toivoo, ettei kukaan luule huolliteltujen kuvien kuvastavan hänen tavallista arkeaan. 

- Kuvaukset oli aikanaan ihan huimat! Mutta toivottavasti kukaan ei ajattele, että se olisi todellisuus, koska sitä se ei ole. Tänään mulla oli superhuono aamu. Hormonit vissiin vie mukanaan ja silmäpussitkin roikkui herätessä polvissa saakka. (Pakastimessa kylmenneet lusikat on paras lääke niihin.) Onneksi tiedän näinäkin aamuina, että mulla on elämässä paljon tärkeämpiä juttuja, joiden varaan rakentaa.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!