fbq
Uutiset
04.07.2018 16:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Minna
Tältä Temptation Islandissa kahden miehen kanssa seksiä harrastanut Minna näyttää tänä päivänä: Olemme edelleen yhdessä Sammyn kanssa!
Uutiset
04.07.2018 16:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tankotanssija Henriikka Roo juhli Kauppatorille avatun Laituri-kesäterassin avajaisissa yhdessä Temptation Island Suomi -sarjasta tutun Minnan kanssa.

Minna nähtiin tänä keväänä sarjan neljännellä tuotantokaudella yhdessä puolisonsa Sammyn kanssa.

– Sammy asuu kesän töiden takia Espanjassa ja minä Suomessa. Olemme edelleen yhdessä. Sammy sanoi Temppareiden kuvauksissa, että meillä on vapaa suhde, mutta meistä kumpikaan ei halua säätää muiden kanssa, Minna kertoi Seiskalle.

Lue lisää: Näin kävi Temptation Island Suomi -Minnan ja Sammyn viimeisellä iltanuotiolla - itkua ja katumusta: ”Vi**u en tajuu, miten mä oon ollu niin sekasin!”

Minna
Minna (vas.) juhli uuden kesäterassin avajaisissa yhdessä tankotanssija Henriikka Roon kanssa.

Minna päätyi tv-sarjan kuvauksissa harrastamaan suuseksiä sinkkuna sarjaan osallistuneen Jasun kanssa ja myöhemmin hän harrasti seksiä sinkku-Markuksen kanssa.

KATSO: "Täällä on live-pornoo!" Markus ja Minna harrastavat seksiä kaikkien edessä Temptation Islandissa - kuva!

- Olemme saaneet setvittyä asian. Sain sukulaisilta kuittia ”jos käyttää kondomia, se ei ole pettämistä” -lausahduksestani. Veli sanoi, että hän olisi tehnyt ihan samoja juttuja saarella kuin mitä minä tein. Lähtisin ohjelmaan mukaan uudelleen, sillä vain virheitä oppii. Olisin voinut juoda kuvauksissa vähemmän, Minna myöntää.

Minna on pitänyt kuvausten päätyttyä yhteyttä pariskuntana sarjaan osallistuneeseen Vilmaan ja Eliakseen

LUE MYÖS: Temptation Island -Minnalta suorat sanat suuseksileikistä sinkkumiesten kanssa ja ”mälliriepu”-kohusta: En jää mauttomuuden takia pois kortsukilpailusta!