Katso kuva!

Tältä Crista Jaatisen mädäntynyt takapuoli näyttää kuukausi implanttien poiston jälkeen - aloitti jo pepputreenin! Kuva!

Uutiset | 26.04.2018 10:34

Miss Bum Bum Finland ja Suomen Seksikkäin -kilpailuista julkisuuteen noussut Crista Jaatinen joutui poistamaan suuret peppuimplanttinsa hurjien tulehdusten vuoksi.

LUE LISÄÄ: 

CRISTA JAATISEN, 18, PEPUN MÄDÄNNYTTÄNEET IMPLANTIT POISTETTIIN VIHDOIN – HAAVA JÄTETTIIN AUKI PÄIVIKSI JA HUUHDELTIIN VETYPEROKSIDILLA!

18-VUOTIAAN SUOMALAISEN PEPPUMISSIN JÄTTI-IMPLANTIT POISTETAAN – VIISI TULEHDUSTA JA MÄTÄÄ VALUVAT PAKARAT! "VÄLILLÄ MIETIN, MIKSI EDES NOUSISIN SÄNGYSTÄ"

17-VUOTIAS CRISTA JAATINEN HANKKI PEPPUIMPLANTIT JA HUULITÄYTTEET: TÄLTÄ HÄN NÄYTTI ENNEN JA JÄLKEEN LEIKKAUKSEN - HÄKELLYTTÄVÄT KUVAT!

Nyt hän kertoo blogissaan miten takapuoli on parantunut.

Monet ovat kyselleet pakaroideni perään ja ilokseni saan kertoa, että elämä alkaa taas voittaa. 

Hän on jopa alkanut käymään salilla ja tehnyt varovasti pepputreeniä pienin painoin.

En olisi uskonut että olisin uskaltanut mitään kuvaa julkaista vielä näin nopeasti kun poistosta on tosiaan vain noin kuukausi, olen todella tyytyväinen ja onneksi minulla oli jo todella hyvät muodot ennen implantteja! 

Lisää peppuasiaa Cristan blogissa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!