Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Amanda Harkimo

Tältä Amanda Harkimo näyttää ilman ripsien- ja hiustenpidennyksiä ja filttereitä: "Tissit on feikit mutten oo niitäkään meikannu" - katso!

Tosi-tv-kaunotar ja dj Amanda Harkimo julkaisi Instagram-tilillään täysin meikittömän selfien.

LUE MYÖS: MITÄ IHMETTÄ, AMANDA HARKIMON LAURI-RAKAS EI SAANUT KUTSUA HARKIMOIDEN JOULUPÖYTÄÄN - JOEL HARKIMON TYTTÖYSTÄVÄ JANNI HUSSI SAI: TÄYTYY OLLA TUTTU NAAMA PARIN VUODEN TAKAA

Tää on täysin no make up / no filtter kuva! Laitoin tänään Storyyn ennen kuvan ku menin Consult Ladylle ja mulle tehtiin kestotaivutus omiin ripsiin. Oon nyt rokannu puol vuotta ilman ripsienpidennyksiä ja käyttäny Eye Envyä et omat kasvais nopeemmin ja tält ne sit näyttää aamulla ku herää, OMAT RIPSET! Postaan tän koska mun mielestä omat ripset on niin paljon kauniimmat ku ne himmeet huiskut mitä oli 8 vuotta putkeen ja heittereille, ihan turha vänkkää ettei ois no make up kuva tai no filter. Omat hiukset (kävin viimeks kampaajalla tai värjäämässä 2013), omat kulmat ja omat huulet. Tissit on feikit mutten oo niitäkään meikannu, hän kirjoittaa.

Rehellinen otos on kerännyt yli 4 000 tykkäystä ja useita ihailevia kommentteja.

Kyllähän sun vierestä heräis, eräskin seuraajista kommentoi.

- No jestas miten kaunis oot naturellina.

Omat ripset on kyllä paras muutos mitä voi itselleen tehdä. Noi on niin hienot, Amandan ystävä ja tosi-tv-kollega Tia Kiuru toteaa.

@jupetuomola Otetaan Jupe huomenna samanlaiset? Aleksi Valavuori puolestaan vitsailee.

@valavuori ei pysty. Meikkaan aina vähintään tissit, Jupe Tuomola vastaa.

Tältä kaunotar näyttää vertailun vuoksi täydessä tällingissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday picture from some messy hotel. #photooftheday

Henkilön Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) jakama julkaisu

Myös julkkiskiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt on huomannut Amandan päivityksen.

Tää on täysin make up / yes filter kuva! En ehtinyt laittaa tänää mitään storyyn, ku menin onnenpyörän kuvauksiin ja mulle tehtiin kestotaivutus omiin ripsiin. oon ny bailannut 42 vuotta ilman ripsienpidennyksiä ja käyttänyt kahvissa maitoa. Ja tältä ne nyt näyttää! OMAT RIPSET! Postaan tän, koska mun mielestä kauramaitoo voi ihan hyvin käyttää kahvin kans jos vaan siis niinku maistuu. Ja kaikille heittereille, ihan turha vänkää et olis no makeup tai no filter. Meinaa on. Omat hiukset ( kävin viimeks parturissa eilen ) omat kulmat ja omat huulet. Tissit on kans omat mutten niitä sit kuitenkaan meikannut. #yolo #onnenpyörä, Jethro vitsailee.

Keväällä hän matki Instagram-tilillään humoristisessa mielessä fitness-kaunotar Janni Hussia.

KATSO: JETHRO ROSTEDT KUITTAILEE JANNI HUSSIN HERUTUSKUVALLE SOMESSA: ”AIKA FORD FIESTALLE!” - KATSO!

Alkuvuodesta vastaavasta vitsistä nousi todellinen kohu, kun Amanda matki Jethroa ja kopioi poseerausasentonsa toiselta kohukaunottarelta, Cheyenne Järviseltä.

LUE LISÄÄ: NÄIN CHEYENNE JÄRVISEN RAIVON KOHTEEKSI JOUTUNUT AMANDA HARKIMO PUOLUSTAUTUU – EEPPINEN SELITYS: ”SAIN IDEAN JETHROLTA!”


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!