Uutiset
Katso kuvat!

"Taloyhtiö laskuttaa sähkönkulutuksen munaan" - Janne Katajan vuokrailmoitus herättää hilpeyttä - katso!

11.06.2019 11:01

Viihdemies Janne Kataja, 39, on myös yrityksensä kautta kiinteistösijoittaja. 

Lue myös: Janne Katajan sokki-ilmoitus somessa: Eroaa Ulla-vaimostaan! "Ratkaisu on yksityinen"

Janne julkaisi Oikotie-sivustolle vuokrausilmoituksen Riihimäellä sijaitsevasta kodista. 95 neliöisessä kodissa on kolme makuuhuonetta ja keittiö. Helsingin hintatasoon nähden vuokra ei päätä huimaa. 995 euron hintaan pääkaupunkiseudulta ei samoja neliöitä saisi samaan rahaan. 

Katso ilmoitus täältä

Janne julkaisi ilmoituksen myös Instagram-tililleen. Miehen tarkkasilmäiset someseuraajat huomasivat ilmoituksesta lystikkään virheen. Sähkömaksujen kohdalla nimittäin lukee: Taloyhtiö laskuttaa sähkönkulutuksen munaan

Kämppä Italiassa

Riihimiäen kämpän lisäksi Jannella on osuus hienosta loma-asunnosta Itailassa. Toinen kämpän omistajista on Jannen pitkäaikainen ystävä Aku Hirviniemi. Seiska esitteli lukaalin viime vuonna.

Asunto sijaitsee Tocco da Casaurian kylässä Pescaran maakunnassa noin 180 kilometrin päässä Roomasta. Alue tunnetaan vehreydestään, eikä matkaa Pescaran upeaan rantakaupunkiin ole kuin 50 kilometriä.

Huoneiston parvekkeelta avautuvat hulppeat näköalat Abruzzon vuoristoon ja kukkuloille.

Taloa ympäröi tunnelmallinen vanha italialaiskylä. Lähettyviltä löytyy ravintoloita, puoteja sekä ruoka- ja viinikauppoja.
Taloa ympäröi tunnelmallinen vanha italialaiskylä. Lähettyviltä löytyy ravintoloita, puoteja sekä ruoka- ja viinikauppoja.

Remontoidussa asunnossa on 110 neliöitä. Makuuhuoneita ja vessoilla varustettuja kylpyhuoneita on kaksi. Asunnossa on lisäksi tilava keittiö, olohuone, kodinhoitohuone ja nukkumavintti, johon saa tarvittaessa makuupaikat 4–6 hengelle.

Seiskalla ei ole tiedossa Akun ja Jannen lukaalin arvoa, mutta samaisella alueella on parhaillaan kaupan vastaavankokoinen asunto 76 000 eurolla. Kämpän kauppahinta lieneekin ollut 80 000–90 000 euron tietämillä.

Aku ja Janne eivät ole hankkineet asuntoaan vain omia pesueitaan varten, vaan he myös vuokraavat sitä Facebookin kautta. Vuokrahintaa ei Facebookissa mainita, vaan viesteissä kehotetaan olemaan yhteydessä talon omistajiin.

Kysyntää on paljon, joten jos mielessä on tietty ajankohta, kannattaa olla nopea, sivuilla todetaan.

Akun ja Jannen Italian-asunto sijaitsee pienen torin kupeessa, jonka takaa avautuvat upeat vuoristomaisemat.
Akun ja Jannen Italian-asunto sijaitsee pienen torin kupeessa, jonka takaa avautuvat upeat vuoristomaisemat.

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!