Skip to main content
Katso kuvat!
Shirly Karvinen

Tällainen on missi-Shirlyn päivä: selluliittihoidoista kukkakaalipizzaan – kuvakooste!

Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, suuntasi maanantaina  (9.1.) Miss Universum -kisoihin Filippiineille. Seiska seurasi vuorokauden Suomen kauneimman naisen valmistautumista kisoihin juuri ennen kisamatkaa.

Niinatar-liikkeen omistaja Niina Kuhta antoi Shirlylle pukuja käyttöön Universum-kisoihin.

Shirlyn päivä käynnistyi joulukuisena aamuna helsinkiläisessä Niinatar-hääpukuliikkeessä, josta hänen oli tarkoitus löytää iltapukuja Miss Universum -kilpailua varten. Avukseen hän oli saanut Miss Suomi -kilpailua luotsaavan missikeisarinna Sunneva Kantolan sekä liikkeen omistajan Niina Kuhdan, joka on pyörittänyt yritystä pian 11 vuotta Helsingissä.

– Tarvitsen iltapukujen lisäksi mukaan vähintään 25 eri asukokonaisuutta. Osa niistä on vielä hankkimatta, huolettomalta näyttävä Shirly toteaa hörppiessään aamukahvia.

Sunneva Kantola ja Niina Kuhta auttavat Suomen kauneinta naista.

Liikkeen omistaja Niina Kuhta ja Shirly Karvinen ovat hyviä ystäviä ja pelleilivät sovittamisen lomassa myös morsiushuntujen kanssa. Missikeisarinna Sunneva Kantola innostui myös leikkimään häähuntujen kanssa.

Teuvo Loman suunnitteli Shirlylle fantasia-asun

Stylisti Teuvo Loman on suunnitellut Shirlylle punaisen fantasia-puvun.

– Koska joulupukki tulee Suomesta, halusimme tehdä jouluisen asun fantasiapuvuksi. Se on vielä kesken, sillä siihen tulee lisää helmaa ja peililasista näyttävä lumihiutale sekä eteen että taakse. Tämä on kuudes asu, jonka suunnittelen Miss Universumeihin.

Shirly käy hoidatuttamassa hampaansa.

Puoliltapäivin Shirly pistäytyi Esteettisen Hammashoidon Klinikalla tarkistamassa hampaidensa kunnon.

– Minulla halkesivat lapsena molemmat etuhampaat, kun lensin pyörän päältä naamalleni. Hampaat paikattiin, mutta vuosien saatossa ne muuttivat väriä.

Jätin alkoholin!

Miss Universum -kilpailu käydään Filippiinien pääkaupungissa Manilassa. Shirlyn mukaan haastavinta valmistautumisessa on ollut oikeaan mielentilaan pääseminen. Syksystä lähtien hän on noudattanut tiukempaa treeniohjelmaa ja ruokavaliota kuin kesällä, jolloin hän antoi itselleen luvan hengähtää ja nauttia elämästä ystäviensä kanssa. Kesän jälkeen Shirly ei ole koskenut alkoholiin ja on pyrkinyt syömään terveellistä ruokaa.

– Kun olin hiljattain poikaystäväni luona, valmistimme iltapalaksi kukkakaalipizzaa. Ei se yhtä hyvää ollut kuin oikea pizza. Jokainen nainen rakastaa herkuttelua, mutta olen toitottanut itselleni, että kisojen jälkeen saan herkutella niin paljon kuin haluan. Olemme suunnitelleet poikaystäväni kanssa, että menemme heti kisojen jälkeen kakkubuffettiin, Shirly myöntää.

– Tipaton elämä ei ole tuottanut vaikeuksia, sillä alkoholinkäyttöni on ollut aina vähäistä. Normaalisti juon kolmen kuukauden välein. Kisadieetin aikana minun on tehnyt enemmän mieli pikaruokaa kuin lasillista viiniä.

Poikaystävä motivoi

Tampere on tullut Shirlylle tutuksi viime viikkoina, sillä hän on viettänyt suurimman osan vapaa-ajastaan poikaystävänsä, personal trainerina työskentelevän Vertti Harjuniemen luona. Tapaamiset ovat pitäneet sisällä muutakin kuin kuhertelua ja treffi-iltoja.

Shirly treenaa kuntosalilla yhdessä rakkaansa kanssa.

– Motivaatio urheilemiseen on ollut suurempi, kun olen Vertin luona kylässä. Koska treenit ovat iso osa hänen arkeaan, on luonnollista treenata yhdessä. Kun olen kotona yksin, sängystä ylös nouseminen ja salille meno aikaisin aamulla on huomattavasti työläämpää, Shirly sanoo.

Shirly Karvinen kävi Kurvila-hoidossa.

Treenaamisen lisäksi Miss Suomi -kilpailun kärkikolmikko on perinteisesti käynyt ennen kansainvälisiä kisoja selluliittihoidoissa, joiden ansiosta lantion ympärysmitta on kaventunut kahdessa viikossa jopa 10 sentillä.

Myös Shirly on turvautunut hoitoihin.

– Hoitojen avulla saadaan kuona-ainekertymät sekä turhat nesteet ja rasvat pois kehosta. Hoitomuotoina käytämme muun muassa kavitaatiota ja ultraääntä, joka toimii rasvan ja selluliitin tehopoistajana. Nämä eivät ole mitään hemmotteluhoitoja, mutta yhdenkään asiakkaan kohdalla en ole joutunut lopettamaan toimenpidettä kesken, 27 vuotta hoitoja tehnyt Kurvila-liikkeen omistaja Niina Lätti kertoo.

Ovatko hoidot tehonneet, Shirly?

– Kesällä olin tuhdimmassa kunnossa, mutta nyt olen saanut liikunan ja hoitojen avulla kroppani täydelliseen bikinkuntoon, jota kehtaan esitellä kisalavoilla. Loppuvuodesta kävin hoidoissa lähes viikottain.

Rauhoitti elämän

Kisoihin valmistautuminen on verottanut jonkin verran Shirlyn sosiaalista elämää.

– Olen nähnyt ystäviä vähemmän, koska en ole lähtenyt syömään ravintoloihin tai viettämään iltoja yökerhoihin. Olen saattanut käydä kavereiden synttäreillä mutta lähtenyt varhaisessa vaiheessa kotiin.

Myöskään kisoista ei tule sosiaalista tapahtumaa, sillä poikaystävä Vertti tai Shirlyn vanhemmat eivät lähde Miss Universumeihin häntä kannustamaan.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Ari Lahti

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!