fbqTällainen on Leijonat-tähti Juuso Hietasen Hämeenlinnaan valmistuva 525 neliön Villa Kultamänty: Ökyhuvilassa kuntosali, baari, rantasauna ja hulppeat maisemat - kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Juuso Hietanen rakennuttaa ökyhuvilaa.

Tällainen on Leijonat-tähti Juuso Hietasen Hämeenlinnaan valmistuva 525 neliön Villa Kultamänty: Ökyhuvilassa kuntosali, baari, rantasauna ja hulppeat maisemat - kuvat!

Uutiset | 14.02.2018 08:55

Seiska kertoi aikaisemmin, että Leijonien luottopuolustaja Juuso Hietanen sai perheenlisäystä Annika-vaimonsa kanssa. Tyttären syntymän myötä pariskunta laittaa myös asumiskuvionsa uusiksi.

Lue lisää: Isäksi juuri ennen olympialaisia! Leijonat-puolustaja Juuso Hietanen ja Annika-vaimo saivat esikoistyttären – ”Hän on meidän pikkuprinsessamme”

Seiskan tietojen mukaan Juuso hankki pari vuotta sitten Hämeenlinnasta Aulangon kulttuurimaisemista upean järvenrantatontin. Kiekkoilijalle myönnettiin viime kesänä rakennuslupa kaksikerroksiselle huvilalle.

Juuso Hietasen tontti.

Lue lisää: Isäksi tullut Leijonat-tähti Juuso Hietanen osti Hämeenlinnasta häkellyttävän järvenrantatontin: rakentaa yli 500 neliön ökyhuvilaa upealle paikalle – katso kuva!

Villa Kultamänty -nimiseksi nimettyyn lukaaliin tulee kolme makuuhuonetta, jotka kaikki sijaitsevat yläkerrassa. Yläkertaan tulee myös yhdistetty keittiö ja olohuone sekä parveke. Kellaritilaan sijoittuvat saunaosasto, vierashuone ja kuntosali. Viihtyisyyttä tuo baari.

Pohjapiirustus Juuso Hietasen kämpästä.

Taloprojekti on vielä alkutekijöissään. Päärakennuksesta on nähtävissä vasta kivijalka, mutta sen sijaan rantasauna ja autokatos ovat edenneet jo harjakorkeuteen. Autokatoksessa on tilaa kahdelle autolle, jonka suojiin mahtuu hyvin myös Juuson maasturi-Mersu.

Ei muuttokiirettä

Vajaan 100 neliön rantasaunasta ovat perustukset ylhäällä, mutta terassin rakentaminen on vaiheessa. Saunan terassilta aukeavat loisteliaat näkymät järvelle.

Juuso Hietasen kaupunkikoti.

Pytingin valmistumiseen saakka Juuson ja Annikan Suomen-tukikohtana toimii 104,5 neliön kattohuoneisto Hämeenlinnan keskustassa. Asunnossa on neljä huonetta, keittiö ja sauna.

– Kaikki aikanaan. Annetaan vauvan kasvaa rauhassa, Annika totesi tulevasta muutosta.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Ari Lahti ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!