Taksikuskien painajainen! Levillä sekoillut Stefan Therman aiheuttanut ongelmia aikaisemminkin – ”Moni kuski ei ota kyytejä Stefun mökiltä”

Uutiset | 29.11.2020 08:04

Liikemies Stefan Therman, 33, omistaa Levillä ison mökkikompleksin. Sinne hän ilmestyi viime viikonloppuna. Levin maailmancupin kisatapahtumien seuraamisen sijasta Stefu kuitenkin keskittyi after skihin eli bilettämiseen.

Viikonlopun aikana kohuliikemiehen edesottamuksista tuli Seiskalle runsaasti vinkkejä, joiden mukaan meno oli ollut varsin villiä.

Stefu hankki Levin ökyhuvilansa vuonna 2017.
Stefu hankki Levin ökyhuvilansa vuonna 2017.

Lue myös: Villi viikonloppu Levillä! Sofia Belórf kyllästyi sekoiluun – Stefan Therman nahisteli baarissa!

Seiskan saamien tietojen mukaan perjantai sujui vielä rauhallisesti Stefun mökillä, mutta lauantaina alkoi tapahtua.

Liikemiehen kerrotaan riitautuneen alkuillasta taksikuskin kanssa kesken matkan. Kimpaantuneena Stefu olisi tietojen mukaan hypännyt ulos liikkuvasta autosta siten, että hänen kehonsa oli osunut taksin kylkeen.

Lue myös: Yksityiskohtia julki Stefan Thermanin taksisekoilusta Levillä: Hyppäsi ulos autosta - yritti päästä uudelleen kyytiin, mutta karusti kävi!

Taksikuskien painajainen

Seiskalle kantautuneiden vinkkien mukaan Stefun taksikäyttäytyminen on aiheuttanut aiemminkin harmaita hiuksia Levin kuljetusliikkeille. Seiskan haastattelema taksikuski vahvistaa asian.

– Moni kuski ei edes ota kyytejä Stefun mökiltä. Jos Stefu heiluttaa kättä tien varressa, moni ajaa surutta ohi. Ei ole rahan väärtti. Aina tulee jotain ongelmaa ja jälkipuintia.

Seiska yritti tavoittaa Stefua kommentoimaan viikonloppuaan, mutta hän ei vastannut yhteydenottoihin.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!