Hyppää pääsisältöön
Marianna

Taksikuski jätti Marianna ”Kana” Alasen 4-vuotiaan pojan ensimmäisenä päiväkotipäivänä oman onnensa nojaan parkkipaikalle: "Eläkeläismummo pelasti!"

Artistina ja juontajana tunnettu Marianna ”Kana” Alanen säikähti toden teolla kuullessaan, miten hänen 4-vuotiaan lapsensa ensimmäinen päiväkotipäivä sai alkunsa.

Marianna asuu perheineen sen verran mutkikkaassa paikassa, että pojan päiväkotikuljetus hoidetaan taksilla. Kuski ei kuitenkaan vienyt lapsia päiväkodin ovelle, kuten oli sovittu, vaan jätti Mariannan pojan ja kyydissä olleen toisen lapsen parkkipaikalle, josta kumpikaan ei osannut suunnistaa päiväkotiin. 

Seiska tavoitti Mariannan, joka on edelleen tuohtunut asiasta.

- Onneksi lapset eivät tajunneet, että heidät on jätetty oman onnensa nojaan, hän totesi.

Onni onnettomuudessa

Marianna kertoi tapahtuneesta Facebook-sivuillaan tiistaina (31.7). Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

LUE MYÖS: Lue lisää: Marianna ”Kana” Alanen sai tyttövauvan!

- Se tunne, kuun 4-v menee ekaa kertaa uuteen päiväkotiin ja ekaa kertaa taksilla ja kuski JÄTTÄÄ sen YKSIN jonnekkin parkkipaikalle, hän kirjoitti järkyttyneenä.

"Keittää aivan sikana"

Tapahtumat ovat kirvoittaneet pitkän kommenttiketjun Mariannan Facebook-seinälle. Tuohtunut äiti on nimittäin kertonut, että parkkipaikalta on "aika pitkä matka" itse päiväkotiin.

Kaiken lisäksi taksifirman kanssa oli Mariannan mukaan sovittu tarkasti, että lapset täytyy saattaa tai jättää kirjaimellisesti päiväkodille, jossa vastassa on tarhan työntekijä. 

Vaikka kenellekään ei sattunut mitään, äidin huoli on pohjaton. 

- Se päiväkoti on aika pitkällä siitä parkkiksesta. Että ei ois poju osannu sinne, jos ei ois sitä toista tenavaa ollu kyydissä. En helvetti kestä! Keittää aivan sikana!

Onni onnettomuudessa oli paikalle sattunut vanhempi rouva, joka lopulta saattoi lapset kohteeseen.

- Jaahas, nyt sain vähän lisää infoa tapahtumien kulusta. Ei se toinenkaan lapsi ollut osannut siitä parkkikselta päiväkotiin. Joku eläkeläismummo oli ollut istumassa penkillä ja menny kysyy lapsilta, mitä ne siinä parkkiksella pyörii. Sit se oli vissiin tunnistanu sen toisen lapsen ja lähteny viemään niitä sinne päiväkotia kohti. Siellä ovella sitten oli jo tarhantäti odottamassa, että missä ne lapset viipyy. Eläkeläismummo oli siis pelastanu kummatki lapset. AAAARRRRRGHHHHHH!

"Inhimillinen virhe"

Iltalehdelle Kana kertoi, että he, sekä toisen pojan vanhemmat, ovat olleet yhteydessä Kajon Oy:hyn, joka hoitaa lasten päiväkotikuljetukset. Yhtiöstä kerrottiin, että kyseessä oli inhimillinen virhe. Papereista oli kuulemma unohdettu ruksata kohta, jonka mukaan lapset täytyy kuskata ovelle asti. 

- Miten näin voi käydä, sillä päiväkotikuljetuksissa on ehtona, että ne lapset luovutetaan kummassakin päässä ihmiselle. Ei niitä voi jättää minnekään noin vain, Marianna päivittelee lehdelle. 

Iltalehti tavoitti myös Kajon Oy:n operatiivisen johtajan Tapani Erosen kommentoimaan tapahtunutta.

- Pahoittelen tapausta. Olen keskustellut kuljettajan kanssa, ja kyseessä oli inhimillinen virhe, hän totesi.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus ja facebook

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!