Jukka Jalonen haluaisi siirtyä NHL-kaukaloihin.

”Taival NHL-kaukaloon ei tule olemaan helppo” Leijonien valmentajana jatkava Jukka Jalonen: ”Heillä on siellä oma kulttuurinsa!”

Uutiset | 10.09.2019 08:02

Kolmesti maailmanmestaruuden valmentajana voittanutta Jukka Jalosta, 56, kiinnostaisi siirtyä tulevaisuudessa NHL-kaukaloihin.

– Uusi kausi on siellä alkamassa, ja minulla on sovittuna kausi Leijonien kanssa. On vielä täysin auki, mitä sen jälkeen tapahtuu. Asiat selviävät syksyn aikana.

– NHL:ssä ei ole juurikaan nähty eurooppalaisia valmentajia, eikä sinne moni ole edes yrittänyt. Heillä on siellä oma kulttuurinsa ja filosofiansa. Taival NHL-kaukaloon ei tule olemaan helppo.

Sari on oppinut lukemaan aviomiestään niin hyvin, että nykyään hän pystyy jo tulkitsemaan Jukan ilmeistä, minkälaisia peliliikkeitä tämä aikoo seuraavaksi tehdä.
Sari on oppinut lukemaan aviomiestään niin hyvin, että nykyään hän pystyy jo tulkitsemaan Jukan ilmeistä, minkälaisia peliliikkeitä tämä aikoo seuraavaksi tehdä.

Lue myös: Mestarivalmentaja Jukka Jalonen paljastaa metodinsa: En puutu pelaajien sänkypuuhiin!

Kaksi poikaa

Kesän Jukka vietti Sari-vaimonsa kanssa mökillä.

– Olen päässyt kiinni normaaliin arkeen! Kevät ja syksy ovat kiekkovalmentajalle kiireistä aikaa, enkä juurikaan ehdi olemaan kotona.

Lue myös: Leijonat MM-kultaan valmentaneen Jukka Jalosen Sari-vaimo: ”Olemme jutelleen NHL-urasta!”

Jalosten esikoinen Jesper, 25, toimii jääkiekkovalmentajana jo kolmatta vuotta ja kuopus Jimi, 23, pelaa Mikkelin Jukureissa.

– Lapset ovat jo sen ikäisiä, että he ovat harvemmin kotona.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!